Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Tess 22:10, 09 sie 2013

Konstancja30 napisał(a)
i najpiekniejsza kostrzewa na forum ... (no teraz to czeba tak mówić ... ... zróbcie to dla mnie )))) ) ...

Izuś, najpiękniejsza. C
Cudna. Nie miałam jej na liście chciejstw. Dotąd.
BEATA_S 22:12, 09 sie 2013

Piękna ta kostrzewa ,aż nie do uwierzenia...., że to jednak jest kostrzewa.
Moja niestety tak nie wygląda
Sebek 22:24, 09 sie 2013

Dziekuje za skrot Sebuskam
Mala_Mi 00:33, 10 sie 2013

Iza... ja też mam czasami cienką czerwona linię (książka była super)..... i napisz i czy ta kostrzewa to aby na pewno ode mnie... bo to niemożłiwe... albo coś nie doczytałam, albo co....... pisałaś że ci dałam ja k napisałaś to tak było... nie mam powodów do nie wierzenia...... ale to niemożliwe..
Jak możliwe i nic nie pokręciłam.. bo ja ciągle mam Kamasutrę w głowie... to masz mnie wyjaśnić jakim cudem... bo takich chabezi mam sporo i też tak kcem mieć...... idę spac.....
Jutro jakby co to mogę jeszcze uszczknać kawałek tego co to ma być trawnikiem ,a nie jest z powodu upału.... bez sensu sypać nasionka... i posadzić te niebieskie cudo... tylko jak z tego zrobić cudo????

I zauważ, że już mnie uczysz a nie ja ciebie........ zapamiętaj to
Milka 12:25, 10 sie 2013

Konstancja30 napisał(a)
godzinę temu ... mniej więcej spadł deszcz .. jest chłodno ... ciut za chłodno nie pasi ... tak jak o 15 nie pasił ukrop choć łaskawszy był niż ten z 15 w dniu wczorajszym ... wczoraj też nie pasił ... żeby było jasne, ze mam foch na fszystko ))))))

ulew nie ma i nie było ... ukrop u nas ze zjawisk atmosferycznych na "u" ... no może po dzisiejszym deszczyku ukrop zmieni się w zwyczajne polskie lato ... bez hiszpańskiej patelni i sjesty ...

no bo mnie nie ma dlatego że ... ponieważ iż ... przychodzę z pracy i cokolwiek bym nie pragnęła zrobić ... zasypiam ...

całkiem na jawie natomiast zauwazyłam kolejne lafiryndy zielone ... na moich różach ... nie ... tym razem z samego rana dostaną confidor i oby to było to ... bo jestem poza cienką czrwoną linią ... róże te okrywowe nie okrywają nawet moich mikro rabat ... ja nie fiem jakim cudem innym rosną ... co się nie ucieszę, że toto jest na dobrej drodze do różanego szaleństwa to ciach ... i po radości ...

dobrze, ze choć austinka na dobre idzie z drugim tłoczeniem ! ... ma przynajmniej 20 paków a kupiona niepoprawnie w OBI i Joaska prorokowała "dziadostwo" ... no to madam pokazuje a ja pacze ... non stop w nią pacze ...
boski Leo wysuwa się z nowymi listkami a New Dawn śpi niczym ja i chyba nie wie jeszcze co z tym zyciem począć bo jeden nowy listek to żadna mi tam samośwaidomość ... nawet jak na kfiatek ...

taras czeka na beton ... ja na taras ... to też temat zza czerwonej linii mojej tolerancji ...

wstąpiłam gdzieniegdzie na forum ...

i Irena ... co siem tam u Ciebie wyrabia ! ... no proszę zielona rewolucja ...
Madżen ... u mnie za tydzień Dymarki i mocna dawka świata bez prądu ... gazu i tego wszystkiego co przyniosła cywilizancja ... to takie wystepy i atrakcja ... mówiłam przyjedź zobacz ... ale nie Ty musisz organoleptycznie ... po co ? ... a tak serio to zastanawiam się co za krasnal gdzieś siedzi i zsyła takie atrakcje ... bo mów sobie co kcesz ale to musi być jakiś goopi krasnal ...
Anek ... ja normalnie nie jestem na czasie ... 30 postów temu moczyłam doopkę w Twoim basenie ... musze zaraz uaktualnić dane ...
Gabisia ... szkoda tego świerka ... zrobisz drenaż ... żon przytarga nowe drzewko i znów będze pieknie ...
Magda dzieki naszej szwędaczej tradycji ogrodowiskowej zobaczyłam innymi oczami ten Twój zielony świat ... świetny ... zmień avatarka ... na spotkaniowy ... macie tam takie sliczne zdjęcia ...
Pszczółka ćwiczy kolano i moczy roślinki ...

sobie zapisałam ... to czego nie zostawiłam u Was ... bo choć odwiedzam to czasami obezwładniona temperaturą nie mam siły wyklikać tego co chcę

buziaki

i wszystko wiem
a twoja kostrzewa oszałamia!!
dawaj fotki z drugiego tłoczenia
dziś idealnie..po deszczu
Konstancja30 13:04, 10 sie 2013

Beatko to jest kostrzewa

Anek ... tak ... ona od Ciebie jest ... po spotkaniu w zeszłym roku niedbale łopatką jak to Ty ukopałaś ... przywiozłam ... nie wiedziałam co z tym począć bo wtedy jeszcze Madżenkowych inspirancji nie widziałam i wsadziłam od czapy ... na chwilę ... urosła sama ... ja jej nic nie robiłam ... i może dlatego urosła ??? ... potem podzieliłam z chytrości by ich było więcej ... wiosną na wniosek Madżen uciachałam bo zaczynała mieć wyobrażenie, że zakwitnie ... nie zakwitła i w tym widzę jedyne źródło jej urody ))) ... już pisałam ... siedzi w miejscu lekko ocienionym ... jednak na brak słoneczka (o ile jest ) nie narzeka ... niebawem znów ja podzielę by z posiadanych sztuk 9 zrobić razy tsssszy ... i połać uzyskać ...
od Ciebie Anek ... fszystko co mam od Ciebie rośnie jak goopie ... róże sobie kupiłam sama to .... nic nie powiem o tych moich okrywowych ))) ... dobrze, ze pozostałe Adam w OBI kupił ... to siem zachowują )))

Irenko ... w deszczu bo on sobie pada ... lekko ... niespiesznie jak na kapusniaczek przystało ... przejasnia się ... jak się rozjaśni to cyknę ... pierwszy pąk się w kwiat rozwinął ...
Madzenka 23:21, 10 sie 2013

Wszystko rośnie jak gooopie, to lubię
Madzenka 11:01, 11 sie 2013

I zapomnialam dodać, źe ja nawet na stojąco zasypiam... Masakra jakaś więc rozumiem.....
ten krasnal to jakiś goooopi!!! Jeszcze na jodze zgubiłam obrączkę..... Goooopi krasnal!!! a może jakiś urok ktoś na mnie rzucił???
Konstancja30 12:22, 11 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
I zapomnialam dodać, źe ja nawet na stojąco zasypiam... Masakra jakaś więc rozumiem.....
ten krasnal to jakiś goooopi!!! Jeszcze na jodze zgubiłam obrączkę..... Goooopi krasnal!!! a może jakiś urok ktoś na mnie rzucił???

nie urok tylko taką smukłość osiągnęłaś nawet w palcach, żę obrączka się zsunęła ... a krasnal goopi to siem wie ... czytałam, że lodówka rokuje nadzieję a zważywszy porę roku to najwazniejsze ... no może poza kawą )))))))))) ... buźka ...

w czarnej z suwakami smukłość się prezentowała pięknie ... a na tym zdjęciu jakbym kobietą nie była to bym się wzięła i zakochała )))) ...

Madzenka 12:24, 11 sie 2013

Izka!!!