A ty wierzysz jeszcze w takie rzeczy ??
.Gniazdo bocianie, jest za sąsiada działką.Rokrocznie przez te 12 lat jak mam działkę to je obserwuję. Jak przylatują, ile mają młodych,.
ak poprawiają gniazdo.Jak karmią młode na zmianę.Jak uczą się latać i jak odlatują.
To przez te lata ile dzieci mi przyniosły ???Żadnego.I niech juz tak zostanie.Mam swoją trókę i mi wystarczy
Floksy
robię drugi z limkami ,na razie limki ,jeżówki hope i dalej nie wiem
i misz maszowa ujęcie 3
działam ekspresowo ,bo mam na razie grafik w miarę ,a za chwilę zacznę maratony pracowe ,to nic nie będę robić
już zakupiłam i wsadziłam beatles ,ale dzięki za rozpiskę ,robię drugi szpaler z limkami i jeżówkami hope i tam też na przód będą trawy ,zaraz je sobie pooglądam
chciałam na początku Montanę ,ale nie było ( a ja muszę już ,nie lubię czekać )
tak to teraz wygląda,jutro dokupię matę ,fajne tło wg. mnie robi
Ale widoki i porządek jak zwykle u ciebie.... jak z katalogu
I ławeczka świetnie się wkomponowała.
Relaksu w ogrodzie z wnukami i basenem zazdroszczę. Mój przyjadą do mnie w najbliższy weekend. Ale basenu nie będzie, no może w niedzielę bo świętować będziemy urodziny podwójne - mojej mamy i wnusię bo obie z jednego dnia
Hortki masz przecudne . Dobrze że przypomniałaś mi to pudełko z nawozem - uświadomiłam sobie że widziałam je w jednym z ogrodniczych sklepów na obrzeżach Łodzi, muszę tam podjechać i kupić na zapas.