Dzięki Sylwia zobaczymy jak to po zimie będzie........... ,bo wszystko tegoroczne oprócz skalniaka
Jeszcze chciałabym w skalniaku te niektóre lampy wysokie pozmieniać na niskie .......denerwują mnie ,pokrzywiły się od wiatru,.........
...nie wiem czemu takie wysokie kupiłam .....
Asia bardzo bardzo dzięki ....jak się fajnie zrymowało
Powiem Ci ,że jak zaczęłam być na forum ,to miałam taki haos w głowie ,że wszystko mi sie nie podobało u mnie .......wszystko chciałam zmieniać ......żałowałam ,że ten skalniak już był .....jeszcze ,jak czytałam ,że już się nie robi takich kamiennych ,bo passe itp .......to mi się przestał podobać ,chciałam gabiony lub belki ......
Ale jak już ochłonęłam ,troszkę pozmieniałam w nasadzeniach ( pas lawendy ,rozplenice ) to już go lubię ......jeszcze w przyszłym sezonie troszkę pozmieniam ,ale głównie to: ...... chcę lampy zmienić na niższe ,na dole skalniaka wyrównać na prostą linię trawnika......zlikwidować te zęby ..... ...
nie mam od dołu dobrej fotki .....ale poszerzy się tam i będzie na nowe chciejstwa miejsce
.....całą zimę będę planować i prosić o rady
Hej Madziu Witałaś się u mnie witała Dzięki za wgląd i propozycję rozważam takowe a jakże Tylko ,ze ja nie działam z prędkością światła jak Ty i dopiero wiosna trawę zacznę zrywać,ale pierwsze musi byc plan no nie?
Tu na całkiem prosto zrobię
Zdjęcie pod światło .....
Trawa nie skoszona ,sierść się wala ,nie zawsze może być pięknie
Ale tu widać ,że trzeba poprawić ,nie wiem tylko czy zdzierać darń jeszcze w tym sezonie
I tu jeszcze widać ,że trzeba zmiany -
A bo ja już sks mam
Plan musi być ,pewnie
Ja tam zawsze na żywioł .........prędkość światła tydzień nic nie robi ,tylko fotki
Jesiennie w prawej ( to po prawej stronie od tarasu ) będę mówić na nią prawa ,bo jest tam wszystko i nazwy nie mogę wymyslec
Tu będę trochę zmieniać ,coś wyższego by sie chyba przydało hm....