Dzięki za pochwały☺To prawda słabo bordowe rozchodniki przyrastają.Robiłam sadzonki w zeszłym roku i mają po jednym pędzie.Za to fajnie się rozrastają przez podział .Majesti widziałam ładnie zakwitła☺Za nasionka z góry dziękuję
Takiego rozchodnika kupiłam jako Matrona ale to chyba nie ona.
Ewelina, dla Ciebie otwarte o każde porze. Zapraszam Dziękuje za ciepłe słówka. Zjeść to teraz jest aż za dużo Ogórki wciąż rosną, przed chwilą sąsiadce wiaderko zaniosłam Skończyły się porzeczki, ale doszły teraz jeżyny. Kalafiory połowę wyrzuciliśmy, bo przerosły. Fasolka jeszcze nie ruszona, a już się starawa robi! Tak jak mówiłam, nie mam opracowanej logistyki przetwórstwa Co do przemiennego plonowania owoców też o tym myślałam, a może i faktycznie tak jak mówisz - te wiosenne przymrozki jej zaburzyły rytm rozwojowy. No nic.. pożyjemy - zobaczymy, co dalej będzie.
Magda, ja mam dosyć duży ogród, muszę sadzić większą ilość roślin tego samego typu, bo inaczej się wszystko gubi. Dziękuję za miłe słówka Te hortensje dziś pokazywane to limki. Nie wiem jeszcze czym je podsadzę, ale muszę coś zmienić bo obecny stan mnie denerwuje. Będę cisa obserwować u POLI