O to to wlasnie Szukam informacji o szalwiach i prosze, jest Potrzebuje ciemna, gesta i raczej nizsza...Schodow takich pieknych nie mam, ale mam stipe, a to juz jest cos
Ja bym przesadziła katalpę i przycięła koronę. Tutaj posadź ładne drzewko na pniu, np. śliwę wiśniową.
Na bambusie naprostować się nie da, zbyt gruby jest ten pieniek.
Ja też poznaję, tylko możliwości zakupowe nie takie
Ale nie raz woziłam z Pęchcina różne przepiękności wracając z wakacji samochodem wypchanym po brzegi ludźmi i bagażami. Zawsze wybieram takie najwyższe, więc drogi nie widzę, za to szczęście mnie przepełnia Uwielbiam to miejsce
Witek ma dobre podejście, wygoda w obsłudze ptaków bardzo ważna:0 Ja rok blisko miałam na to by wymyślić jak to chcę urządzić, u nas też do kurnika się wchodzić będzie , ale też jest zrobione tak by wchodzić po jajka nie trzeba było....o ile kury wybiorą akurat to miejsce by je złożyć Pamiętaj, że ja chętna na fotki z budowy więc jak zaczniecie pokazuj
Na razie nie działamy, bo oprawiamy rzeźby a nie mamy piły, bo Witek pożyczył bratu Bez piły nie da rady. Mamy już materiał na kurnik i domek ogrzewany dla kotów. Mamy wełnę do ocieplenia, Witek ma pomysł, bo wie jak to rozwiązać. Na pewno będzie można wchodzić do środka kurnika. Nie zrobi takiego domeczku jak w Anglii mają a ja bym chciała, ale słucham się Witka.
Będę pokazywać jak będzie robił. Ja się nie znam na budowie kurników, natomiast Witek wychowywał się w gosp. gdzie zawsze były kury, więc z doświadczenia wie jak zrobić, żeby było wygodnie kury obsługiwać i sprzątać.