Zawsze można zmienić swoje życie, aby odnaleźć jego sens. Życie to nieustanne wyzwania, a ja jestem spod znaku Barana, więc zmiany mam wpisane ... Dziękuję za miły wpis
Zmiany na szczęście wpisane są w nasze życie, a gdy ich efektem są pięknie ogrody, książki i twórcze życie, to tylko się cieszyć Jestem pełna podziwu i pozdrawiam
Danuto bardzo przepraszam za bałagan--mogłabyś zlikwidować ten pieswszy profil
A za wizytę bardzo dziękuję i nieustannie Ciebie podziwiam---za całokształt
Mmm super powiedziane, myślałam że można żyć w jednym miejscu bo miłość jest tylko jedna, teraz powolutku sama zaczynam dostrzegać inne możliwości. Rodzą sie nowe marzenia i pojawia się nowa siła twórcza. Cudownie że masz możliwość rozwijania skrzydeł, tylko zdrowia życzyc
Mnie się też zdawało, że miłość jest tylko jedna, tak jest jedna , do roślin, ale mogą być one różne w różnych ogrodach I ja tak mam. To wspaniałe mieć takie dwa, zupełnie inne światy
Czeremcha wirginijska odmiana Schubert. Prosze napiszcie mi jakie wysokie ono w rzeczywistości rośnie i jakie szerokie będzie docelowo. Pytam ponieważ posadziłem wczoraj ale mam wątpliwości czy przypadkiem nie za blisko innych roślin. Mogę jeszcze je przesunąć z pół metra. Proszę o pomoc.
Życie to ciągła wspinaczka.
Każdy zdobyty szczyt to satysfakcja ale zaraz pojawia się nowe wyzwanie. Inaczej - tak jak napisałaś - nudy. W tym wspinaniu, pasji zawiera się radość życia. Tworzysz piękne miejsca na Ziemi. Nigdy ich zbyt wiele. Ogrodowisko jest jednym z takich szczytów, dającym tak wiele radości innym.
Życzę aby nigdy nie zabrakło ochoty i sił na wyznaczanie wciąż nowych celów i zdobywanie wyżyn