Igiełkowy ogródeczek
19:19, 06 lut 2013
Pączków też nie piekę, jakoś mam lenia na to skoro tyle wokół gotowych sprzedają

Wrzośce raczej nie wymarzają, bardziej wrzosy przynajmniej u mnie, ale na tą rabatkę nie polecam, bo one słonka dużo potrzebują.
Donica zdecydowanie beżowa
Pomysły świetne, idealnie pasują do twojego ogrodu
Na żywopłot grabowy nie potrzebne Ci drzewka (zwłaszcza te szczepione), szkoda kasy, tylko po prostu wysokie graby na żywopłotJa kupowałam niedawno takie kopane 1,80 m już po 6 zł/szt.
a ja przejeżdżam codziennie obok dzikiej działki z samosiejkami grabowymi- takimi od 20 cm, do 3 metrów.
Aż mnie korci żeby tam kiedyś wpaść z łopatą.
Plany Twoje podobają mi się bardzo.
Graby dość dobrze znoszą cień, byle nie bardzo głęboki.
Czy suszą pod sobą- tak, ale mniej niż brzoza.
Aga ależ u Ciebie będzie pięknie, pomysł bardzo mi się podoba, wiosna tuż tuż to zaraz będziemy podziwiać efekty
Aguśa tą ścianę wodną to już masz obstalowaną ??!
Bo mnie ostatno ceny w chronosie powaliły na kolana.... Wcale się nie dziwię ,że stronce ich oficjalnie wystawionych nie mają... Wiem ,że może to jakość... Kurczę ,ale bez przesady
Podglądam...
Ela dzięki, Kofana jesteś, ale ja też nie będę Cię fatygować, zobaczę najpierw koło siebie, bo jeszcze nie byłam, Buziak wielki ode mnie
Masz kobietko szczęście
Ale bomba! Lecę do Cię
Ela gadaj tu szybko jeden ostatni tylko był?
Ale ci się fartło
Danusiu czy miałaś może do czynienia z rododendronami na podkładkach INKAHRO jakoś nurtuje mnie, czy one faktycznie są mniej problemowe? Pozdrawiam