Aguś a tą ścianę wodną to już masz obstalowaną ??!
Bo mnie ostatno ceny w chronosie powaliły na kolana .... Wcale się nie dziwię ,że stronce ich oficjalnie wystawionych nie mają... Wiem ,że może to jakość... Kurczę ,ale bez przesady
Dziewczyny - jak się cieszę, że kukacie . Ja tylko na chwilkę - chciałam Wam podziekować, że kibicujecie!! Temat tych drzewek przrabiałam z początkiem mojego wątku. Wówczas spasowałam - chyba się ich trochę przestraszyłam. Ale ten pomysł wciąż do mnie wraca. Muszę dużo rozważyć i poczytać - ale co mnie najbardziej cieszy - mój eM jest za!! Hura
Agnieszka graby to super pomysł , ale przemyśl sprawę przycinania . znam taki ogród , gdzie zaniedbali i jest okropny . a tak wysoko to już trzeba z odpowiednim sprzętem i 3 razy w sezonie . sama sie do nich przymierzam już ze 3 lata , ale trochę z tym przycinaniem kiszka pozdrawiam
Alinko - miło Cię gościć Ja też koło tych moich pomysłów chodzę jak koło jeża...Myślę, że taki 3m wysokości jestem w stanie nawet sama obskoczyć z cięciem z drabiny... Taka optymistka ze mnie... Masz rację - trzeba przemyśleć... Dziekuję za kubeł zimnej wody
Gosieńko - miło, że wpadasz. Nasz ogród jest mocno zdefiniowany stylem przez mur. Muszem siem dostosować
Ozzi - właśnie mam na myśli taki zwykły, najzwyklejszy grab kopany. Tani jest jak barszcz. I nawet zastanawiam się czy dałoby radę z takich drzewek zwykłych formować szpaler na linkach stalowych - tak bym chciała to rozwiązać. Wiem , że to trochę czasu zajmie - ale myślę, że się uda...
Magnolio - cieszę się, że zaglądasz. Doradzaj i odaradzaj ile wlezie, bo ja taka kokoszka trochę jestem Przyda się wsparcie znawczyni
Aguś - nareszcie się odnalazłaś . Ale z efektem trzeba będzie poczekać trochę, bo to młode będzie wszystko. Może za dwa, trzy lata coś będzie widać.
Gosiu - ja mam tylko plany... i dziurę w ziemi wykopaną i zabetonowaną, którą widać z salonu w dodatku i która straszy... Za chronos się nie biorę. Ceny obłędne... Ja z eMem moim jak Pat i Mat - sąsiedzi... wszystko sami chcemy robić, byle wykonanie było w lepszym stylu Oglądam wylewki Oaze, pompę polecił mi Kris ze Szmaragdowego Ogrodu i tak coś chcemy sklecić...
Magdziu - nie podglądaj tylko doradzaj!!!
Mam nadzieję, że nikogo nie ominęłam. Pozdrawiam zaglądających