Danusia pewnie lepiej doradzi ale ja poleciłabym
2-3-5-3-2
xx vvv ooooo xxx vv
chyba hieroglify mi wyszły
Tylko nie pamiętam jakie kolory kupiłaś? Zrobiłabym takie przechodzące z jasnego do ziemnego je biel, róż i filoety. Jeśli kupiłaś czerwone.... To ja koncepcji nie mam.....
Danusiu a co myślisz o tym ambrowcu? Czy będzie miał wielki pień np. Po 20 latach? Czy mogłabym trzy takie same posadzić aby stworzyć szpaler osłaniający nas przed wiatrami?
Irenko a może dla Rh przy murze zrobić podwyższoną rabatę chociaż na dwie cegły? Dosypać im dobrej ziemi? U Ciebie cegła bardzo konweniuje a rh zapewnisz torichę ochrony?
Ja dzisiaj się lenie byłam na zakupach a zaraz odpoczywanie jutro też
Ale wiesz nie byłabym sobą gdybym na chwilkę nie wpadla na O Podnoszę klapkę ipada i już jestem z Wami
Ps. Wyobraź sobie, że mnie dzisiaj o 8:30 obudził deszcz a rano oczywiście zraszacze nad trawą pracowaly trawę mam zieloniutką. Pomyśl o założeniu nawadniania na trawnik, wówczas relaks w ogrodzie gwarantowany
pozostałe rabaty dadzą radę, ze dwa razy w tygodniu w upały podlejesz i będzie dobrze. Kiedyś linie kroplujące też można podłączyć, jak znam Zygmunta to sam da radę !!!
Iza tojeść z kosaćcem nie bedą konkurować. Gdy orszelina kwitnie, w plecach będzie już tylko zielone tło z liści kosacca, gdy kosaciec kwitnie orszelina będzie jeszcze niska. Więc chyba wszytsko gra
Kochana Aniu skoro się odnalazłaś to ja Cię cmokam tysiąc razy imieninowo
Widzę że świetnego gościa miałaś !! A ogród perełka Wiesz, że zdjęć dla mnie za mało....
skopiowalm Twoje surfinie w tym roku
Moje rośliny świetnie sobie w glinie rozrzedzanej piaskiem lub torfem radzą
Gruba warstwa kory z czasem też się rozkłada i powoduje, że wierzchnia wartwa ziemii robi się leciutka. Zatem mimo krytykowania kory dla mnie jest zbawienna- nie robi mi się skorupa i powstrzymuje chwasty.