Marnie u mnie z pomysłami, więc na poczet sukcesu zaliczam; wysiane rośliny, które kwitną, cynie, godecja, werbena, groszek i fasola ozdobne, aksamitki, rozwary, rączniki i z jadalnych fasola, rany...mój pierwszy zbiór, nie powiem, cieszę się
Jolu, a to mi niespodziankę sprawiłaś, myślałam, że zapomniałaś
na pewno weźmie, jak tylko uda jej się być na spotkaniu
one są okrywowe, można rzec? jakie warunki lubią?
Irenko a może dla Rh przy murze zrobić podwyższoną rabatę chociaż na dwie cegły? Dosypać im dobrej ziemi? U Ciebie cegła bardzo konweniuje a rh zapewnisz torichę ochrony?
Ja dzisiaj się lenie byłam na zakupach a zaraz odpoczywanie jutro też
Ale wiesz nie byłabym sobą gdybym na chwilkę nie wpadla na O Podnoszę klapkę ipada i już jestem z Wami
Ps. Wyobraź sobie, że mnie dzisiaj o 8:30 obudził deszcz a rano oczywiście zraszacze nad trawą pracowaly trawę mam zieloniutką. Pomyśl o założeniu nawadniania na trawnik, wówczas relaks w ogrodzie gwarantowany
pozostałe rabaty dadzą radę, ze dwa razy w tygodniu w upały podlejesz i będzie dobrze. Kiedyś linie kroplujące też można podłączyć, jak znam Zygmunta to sam da radę !!!
Danusia pewnie lepiej doradzi ale ja poleciłabym
2-3-5-3-2
xx vvv ooooo xxx vv
chyba hieroglify mi wyszły
Tylko nie pamiętam jakie kolory kupiłaś? Zrobiłabym takie przechodzące z jasnego do ziemnego je biel, róż i filoety. Jeśli kupiłaś czerwone.... To ja koncepcji nie mam.....