Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.
06:43, 11 wrz 2017
Rano przed spotkaniem organizacyjnym w sprawie komunii cyknęłam na szybko parę portrecików róż.
J zabrał dzieciaki do parku i na lody
a ja o 12 poszłam sobie wycinać liliowce, jak zaczęłam wycinać główka zaczęła pracować
a co jakbym teraz dosadziła jakieś trawki?
musze przesunąć kilka liliowców - które są pomarańczowe - miałam pozaznaczać patykami, opisac, ale w lato stwierdziłam że nie ruszam liliowcowej
ale trawy tak mi się rozrosły w niektórych miejscach że muszę czy teraz czy na wiosnę niektóre wyjąć i zmniejszyć - więc sobie pomyślałam czemu nie teraz?
nie wiem czy ruszę trawy, ale zrobię porzadek z liliowcami
były posadzone na kupie, jak leci bez ładu i składu
pomarańczowe sa nie równo - a fajnie jakby były w linii
niestety nie znalazłam sobie zdjęcia gdzie bym widziała co jest co i wycinałam na czuja liście - chyba zostawiłam na koniec same pomarańczowe - za rok się okaże hahahahahaha
przed akcją
i w trakcie
zostały same pomarańczki
po prawej są w rzędzie, te po lewej wyjęłam i dosadziłam w środku
J zabrał dzieciaki do parku i na lody
a ja o 12 poszłam sobie wycinać liliowce, jak zaczęłam wycinać główka zaczęła pracować
a co jakbym teraz dosadziła jakieś trawki?
musze przesunąć kilka liliowców - które są pomarańczowe - miałam pozaznaczać patykami, opisac, ale w lato stwierdziłam że nie ruszam liliowcowej
ale trawy tak mi się rozrosły w niektórych miejscach że muszę czy teraz czy na wiosnę niektóre wyjąć i zmniejszyć - więc sobie pomyślałam czemu nie teraz?
nie wiem czy ruszę trawy, ale zrobię porzadek z liliowcami
były posadzone na kupie, jak leci bez ładu i składu
pomarańczowe sa nie równo - a fajnie jakby były w linii
niestety nie znalazłam sobie zdjęcia gdzie bym widziała co jest co i wycinałam na czuja liście - chyba zostawiłam na koniec same pomarańczowe - za rok się okaże hahahahahaha
przed akcją
i w trakcie
zostały same pomarańczki
po prawej są w rzędzie, te po lewej wyjęłam i dosadziłam w środku