Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Maly_Bialy_D... 20:04, 28 wrz 2017

Ale się z tych "drezyn" uśmiałam
Piękne, urokliwe budynki, uwielbiam takie klimaty, dziękuję, że dzielisz się z nami swoimi podróżami
pestka56 20:21, 28 wrz 2017

Drezyną na basen
Basilikum 21:48, 28 wrz 2017

nie pomyslalam, ze derezyny wam najbardziej sie spodobaja
Kasiu no na basen ale bym sie przejechala taka derezyna ale wszystkiego nie mozna miec. Poplywam w poniedzialek statkiem

a u mnie w ogrodzie teraz tak jest:
pestka56 22:15, 28 wrz 2017

Eh, mnie się też domy podobały. Piękne są. Ciekawe jak w nich się mieszka, bo chyba bardzo stare.
Gardener27 20:41, 29 wrz 2017

Witam serdecznie
Korzystam z zaproszenia zostawionego u Ewy i jestem bardzo zadowolony z dzisiejszej wizyty u Ciebie. Kiedyś ze sobą pisaliśmy na początku Twojego wątku z tego co pamiętam, potem niestety kontakt się urwał.
Świetne dekoracje ogrodowe, ubolewam że u nas takich nie ma. Dziękuję za wycieczki w ciekawych miejscach.
Widzę że w swoim ogrodzie również stosujesz ciekawe elementy dekoracyjne, pewnie coś podpatrzę.
marba 20:50, 29 wrz 2017

pestka56 napisał(a)
Eh, mnie się też domy podobały. Piękne są. Ciekawe jak w nich się mieszka, bo chyba bardzo stare.

Miałam kiedyś przyjemność zwiedzać w Niemczech miasto Rotenburg an der Wumme. Tam dopiero są śliczne domeczki. Jak z bajki.
Basilikum 22:00, 29 wrz 2017

Przemku musze sie do Ciebie tez wybrac z rewizyta, nazwa watku, mowi, ze mamy ogrody w podobnym stylu

Basiu szkoda, ze ten Rotenburg tak strasznie daleko ode mnie

a ja dzis bylam na szkoleniu caly dzien a potem jeszcze zdarzylam na wyprzedaz materialow w pobliskiej fabryce ciuchow, mam pate metrow ladnych materialow i 80 zamkow blyskawiczych, do tego jeszcze 20 szpulek nici i juz moge szyc wlasnie uszyla 2 koszyki na chleb caly dzin bym siedziala i szyla
i jeszcze pare ogrodowych fotek z wczoraj

hanka_andrus 22:27, 29 wrz 2017

Piękne te ogrodowe fotki u Ciebie!
Basilikum 23:28, 29 wrz 2017

Haniu dla Ciebie jeszcze troche kwiatow wrzesniowych
07:29, 30 wrz 2017
świetna wycieczka ...ach ten klimacik starych miasteczek to zupełnie cos innego niz u nas

drezyny pobiły wszystko ...atrakcyjne byłoby jezdzenie czyms podobnym po miejskich torowiskach tramwajowych
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies