Przyszłam od Bdan obejrzeć Twoje tulipany i nie tylko Ale tylu stron to nie dam rady Wizytówkę obejrzałam,jest co podziwiać.Masz mnóstwo ślicznych traw,jestem teraz na ich etapie.Podglądam jak je łączysz z bylinami,razem robią niesamowite wrażenie.
Pozdrawiam
Danusiu dzisiaj po południu po pracy te wszystkie dzisiaj pokazywane kupiłam. Ale tylko w jednej biedronce był duży wybór w takiej mniejszej mało uczęszczanej.
Danusiu kuruje ,kuruję i diabli mnie biora bo mój M jeździ na grzyby a ja w domu a uwielbiam zbierać grzybki i ta pogoda ,ciepło słoneczko świeci ...i jak tu sie nie wyrażać pozdrówka i buziaki
Ana bardzo ci dziękuję za porady odnosnie tulipanów. Muszę pojechac do Biedronki i Lidka, zobaczyć co jest na miejscu i potem ewentualnie domówic.
Mam nadzieje, że u nas Exotic Emperor będzie
Zdjecie szkoleniowe opuchlaka to tylko na pulpit ..Mężowi może lepiej nie pokazuj, bo pomyśli ,ze tu same zboczone ogrodniczki na Ogrodowisku i jeszcze Ci zabroni wchodzić tutaj , cobyś siem nie zgorszyła
A czy je można w ciagu dnia normalnie zobaczyć ??.. Hmmm..tylko fffftedy jak som sexem opętane .. bo w normalnych warunkach o tej porze śpią ukryte w ściółce
Ps .. Życzę , cobyś ich nigdy u siebie oglądać nie musiała
Taka paskuda jest
Zawsze po weekendzie musi się na nowo do rygorów przyzwyczajać, tam siku robi sobie kiedy ma ochotę...niestety Na trawkę i już...a M z konewką lata i polewa