Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 19:27, 11 wrz 2014

JulkAd napisał(a)
Buziole

Juleczko .. Dla Ciebie również ..gorące
gierczusia 19:27, 11 wrz 2014

Juzia_G napisał(a)
Zdrowiej!

Juzinko .. Juszzz troszka lepiej .. Dzieki za troskę
gierczusia 19:34, 11 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Dzięki stokrotne Eluś nie wiedziałam, żeś Ty chora- nie zawracałabym gitary...
...żurawki bardzo bordowiutkie u Ciebie, o takie mi chodzi.... myślałam, że obsydian ciemniejszy jest...

Ja z gatunku tych niecierpliwych, tym bardziej, że rabata tyle rozgrzebana, że już na to patrzeć się nie da....a wszystko przez ten brak roślin...
Będę w pt na zakupach w L i żurawki pragnę pilnie nabyć...

Ale dziękuję Ci bardzo- notuję, że obsydian daje radę i wrócimy do tematu...
A u Ciebie jakaś plantacja,że kcesz się dzielić...?

Teraz oczka naj...naj...ważniejsze zadbaj o nie...

buziaki

Echhh..no co to za choroba ..opócz gał nic mi większego nie dolega ..

Żurawki..hmmmm..one są bardzo zmienne , w zależności od nasłonecznienia miejsca.. Nie wiem , czy to obsydian, tak mi sie wydaje bo kupiłam bez metki ...

Mam nadzieję ,że uda Ci sie kupić odpowiednie i że Cię niechcący nie wpuściłam w maliny z ta nazwa.. U mnie te ciemne pierniki rosną całkiem fajnie i tak mam juz 3 z jednej a część juz rozdałam..sama też dostałam kilka roślin od uczynnych Ogrodomaniaków , więc wiem. ,ze to bardzo fajny ogrodowiskowy zwyczaj

Oczęta już troszku lepiej , a mnie juz tak za Wami tęskno...stad dzis juz siadłam by Wam poodpisywać

Ściskam mocno
gierczusia 19:36, 11 wrz 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Plaga z wielką siłą rozrodczą. Mnie się nie udało ich spotkać. Może i lepiej.

To z jednej strony Ci zazdroszczę Ewka bo to plaga nie do pokonania a walka jak z wiatrakami

Ale za to serial erotyczny Cię omija
gierczusia 19:38, 11 wrz 2014

Mala_Mi napisał(a)

Ja pinkole... to sexgrupen.... dopiero teraz czytam i widzę, że BYŁO!! ich 5....
Zgorszenie.. daj foto na wątek o opuchlakach Chyba, że juz dałąś.. i nic wiecej nie piszę, byś czytaniem oczek nie męczyła.

Sexgrupen całkiem solidny , cooo nie ??.. Zgorszyłaś się..seriooooo ??

Nie dałam niestety do wątku o opuchlakach ...aa.....może kiedyś tam dotrę

Buziole
gierczusia 19:43, 11 wrz 2014

bdan napisał(a)
Ela byłem , pozachwycałam się, szkoleniowe zdjęcie opuchlaka zapisałam.
Muszę pokazać mężowi, żeby wiedział czego ewentualnie szukać.
To tak w ciagu dnia je mozna zauważyć?

Zdjecie szkoleniowe opuchlaka to tylko na pulpit ..Mężowi może lepiej nie pokazuj, bo pomyśli ,ze tu same zboczone ogrodniczki na Ogrodowisku i jeszcze Ci zabroni wchodzić tutaj , cobyś siem nie zgorszyła

A czy je można w ciagu dnia normalnie zobaczyć ??.. Hmmm..tylko fffftedy jak som sexem opętane .. bo w normalnych warunkach o tej porze śpią ukryte w ściółce

Ps .. Życzę , cobyś ich nigdy u siebie oglądać nie musiała
gierczusia 19:56, 11 wrz 2014

Agania napisał(a)
Obsydian muszę zapamiętać
Tys moja dusza pokrewna tymi oczetami chorymi ja mam tak samo, bez kropli, się nie obejdę
Rób sobie zimne okłady z herbatki zielonej, ona dobra na wszystko
Ja siem pytam kiedy będzie pidżama szołł
Buziol wielki i kuruj oczka

Aganiu .. Moje oczy,ech ..katastrofa .. Lekarze mówią ,że są jak u 80- letniej kobity .. Nie wiedzą co jest grane..elaborat można by o tym napisać , ale szkoda oczu
I też bez kropli ani rusz .. Żeby jednych
Okłady były na początku , ale to był tak nasilone ,że okłady nie pomogły ..jedynie krople z antybiotykiem

A ta pidzama Szoł ??.. To niby ja mam robić ??.. Czy te opuchlaki ??.. Ale ja Cię zmartwię..one zwykle na golasa

Buziole , kuruję , chociaż dziś juz nie wytrzymałam i stwierdziłam ,że jak ciutek lepiej to Wam chociaż poodpisuję

Ściskam
gierczusia 19:57, 11 wrz 2014

JulkAd napisał(a)
Elu buziolki...niedoczas mam...

Juleczko .. Ja też , ja też...ale to nic..potem nadrobimy

Buziole
gierczusia 20:00, 11 wrz 2014

baraga1904 napisał(a)
...Eluś, pierwszy raz zobaczyłam Twój przedogródek...a może już był a ja mam sklerotykę?
...nie ogarniam ostatnio forum...

Bardzo mi się podoba " sklerotyka "... To znaczy się..słowo a nie sam stan , broń Bożyczku

Ńie widziałaś ?? Serio ??.. Jakieś plany naprawcze w jego kwestii mam więc może dlatego nie lubię go pokazywać ..co do ogarniania..echhhh..trudno , teraz w robocie trudny czas , to możemy se dać " zgodę " na nieogarnianie

Buziole
gierczusia 20:02, 11 wrz 2014

Kindzia napisał(a)
Elcia zaległości u Ciebie znowu mam niebotyczne...nie będę nadrabiać, ale fruwające zwierzątko widziałam

Pozdrawiam gorrrąco

Niebotyczne powiadasz ??.. To ciekawe jaki teraz są moje ... Jak widziała seksujące się opuchlaki i fruczaka to w zasadzie nic Cię nie ominęło

Buziole

Ps..cieszę się ,że humorek lepiej