Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Tu ma być ogród :) 22:32, 27 lip 2016

Do góry
No tak nie wolno powiedzieć, że coś się ma i nie pokazać, to niehumanitarne
Opcja betonu i mnie się podoba, chociaż jakoś nie pasuje mi do całości, ale mogę się mylić
Ogród z rzeźbą 22:21, 27 lip 2016

Do góry
Twoje zdjęcia Aniu mogę oglądać w dużych ilościach, więc nie masz się co krępować z przesadzaniem
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:30, 27 lip 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Reniu dobrze, że w tej ilości nadrabiania były zdjęcia
Co do pieska nie zgodzę się, że to zło w ogrodzie, trzeba dobrze wychować i nie będzie szkód, oczywiście mówię to o niewielkich psach bo duże samą masą mogą szkody wyrządzić ja mam dwa, i trochę szkód było jak były młode bo jak to mówią młode i głupie, teraz już prawie zerowe straty

Liczę się z tym, ze na początku straty mogą być ... oby tylko bukszpany i drzewa nie ucierpiały ... poza tym mam nadzieję, że damy radę go "dobrze wychować"
Ogród z pergolą 19:53, 27 lip 2016

Do góry
Rojodziejowa napisał(a)
znalazłam, że Luki ma i ziele i jeszcze parę innych osób
i Siakowa wrzucała takiego linka: http://barwyogrodu.blogspot.de/2014/11/a-na-poczatek-listopada-swiecznica.html

nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie bomba

ja też lubie takie pionowe akcenty z kwiatami,jak naparstnice. spróbować można, myślałam o zrobieniu takiego efektu ostróżkami ale kto wie
fajnie że ze mną główkujesz tylko potem znaleźć te wszystkie wynalazki
Ogród z pergolą 19:37, 27 lip 2016

Do góry
znalazłam, że Luki ma i ziele i jeszcze parę innych osób
i Siakowa wrzucała takiego linka: http://barwyogrodu.blogspot.de/2014/11/a-na-poczatek-listopada-swiecznica.html

nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie bomba
Typografia ogrodu 17:18, 27 lip 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Uff nie było żle myślałem, że po paru dniach będzie ze 50 stron do nadrobienia
Balon widziałem, cudne zdjęcia również... okna na szczęście ja myję tylko jedno
farciarz.i prwnie nie masz ich wysmarowanych pasztet em tylko jak Cie znam blyszcza
Ogród z pergolą 16:26, 27 lip 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Świetne takie fotki z drona, od razu latwiej jest się połapać w ogrodzie

dokładnie, specjalnie dla Was robione
Ogród z łezką II 14:07, 27 lip 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Nadrabiam tak w biegu, ale miło się czyta, a tu na ostatnie 5 dni może ze 16 godzin przespanych

A co Ty znowu tak zasuwasz???

Macham
Ogród Małej Mi - sezon 2016 13:11, 27 lip 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Aniu z przyjemnością nadrobiłem duuuże zaległości i te z dudusiami mnie się bardzo podobają, od razu człowiek ma banana na ryjoku
Wiesz, że ja ciągle się zachwycam ilością bylin u Ciebie i uwielbiam ogród, na jeżówki musisz w przyszłym roku do moich bylinowych przyjechać, na dodatek taniej niż u Ciebie a wybór ogromny.

Gdzie tańsze?? Najtaniej po 12 zł, a niektóre są po 15 i 16.. jak bym doliczyła przesyłkę to się nie opłaca.. ale polecam każdemu szkółkę twoją bo jest porządna.. towar pierwsza klasa. Big Kahuna tak się rozrosła, że szok.. chyba, że mówisz o innej szkółce niż BR.

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 12:09, 27 lip 2016

Do góry
Marzenko obejrzałem relację z wyjazdu, zachwycony jestem jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, że kiedyś mógłbym w takie miejsca dotrzeć
Kadry z ogrodu znakomite, teraz jak już wszystko uczesane jest przecudownie. Mam dla Ciebie zdjęcia ambrowców z CO u sąsiadów, ale muszę się obrobić bo czasu brak
Ogród z pergolą 11:57, 27 lip 2016

Do góry
Świetne takie fotki z drona, od razu latwiej jest się połapać w ogrodzie
Rododendronowy ogród II. 11:54, 27 lip 2016

Do góry
Zdjęcia nadrobiłem i z pozdrowieniami wpadam
Typografia ogrodu 11:53, 27 lip 2016

Do góry
Uff nie było żle myślałem, że po paru dniach będzie ze 50 stron do nadrobienia
Balon widziałem, cudne zdjęcia również... okna na szczęście ja myję tylko jedno
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 11:49, 27 lip 2016

Do góry
Gabisia napisał(a)

Luki, ja też sobie nie wyobrażałam nie mieć pieska
Ale potem człowiek tak łatwo się przyzwyczaja do wygody...
Tyle obowiązków odpada.

Ja też szukam takiego około 10 kg, żeby móc z nim podróżować i nocować w hotelach
Albo żeby do koszyka rowerowego się mieścił

Placki na trawniku mi nie straszne!

A takie pytanie jeszcze mam:

- czy jak pies zrobi siku na trawnik, a my to miejsce od razu wodą z węża podlejemy,
to ślady też pozostaną?

Trawa będzie bardziej zielona w tym miejscu - i tyle
Hortensjada 11:43, 27 lip 2016

Do góry
Ja po prostu nie mogę wyjść z zachwytu nad Twoim ogrodem
Coś jeszcze, coś więcej... 11:42, 27 lip 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Informacje wakacyjne muszę sobie zapisać, może uda się gdzieś pojechać w najbliższej pięciolatce
Niestety te wygryzienia to to co myślisz, ja już zacząłem walczyć, bo też w dwóch miejscach mi się pojawiły.

Ehhh - historia kołem się toczy...
Podróże polecam - u mnie drzewa nadal nie uzupełnione, ale w głowę ciągle mam obrazki z wakacji
Ogródek Iwony II 11:39, 27 lip 2016

Do góry
Nadrobiłem zaległości i jestem zachwycony szerszymi kadrami, na prawdę Iwonko coraz piękniej to wygląda jak rośliny się rozrastają. Czekam u siebie na drugie kwitnienie MW bo pierwsze strasznie mnie zawiodło w tym roku, w ogóle wszystkie róże mnie okropnie zawiodły przy pierwszym tłoczeniu.
Ogród Małej Mi - sezon 2016 11:32, 27 lip 2016

Do góry
Aniu z przyjemnością nadrobiłem duuuże zaległości i te z dudusiami mnie się bardzo podobają, od razu człowiek ma banana na ryjoku
Wiesz, że ja ciągle się zachwycam ilością bylin u Ciebie i uwielbiam ogród, na jeżówki musisz w przyszłym roku do moich bylinowych przyjechać, na dodatek taniej niż u Ciebie a wybór ogromny.
Coś jeszcze, coś więcej... 11:28, 27 lip 2016

Do góry
Luki napisał(a)

Niestety te wygryzienia to to co myślisz, ja już zacząłem walczyć, bo też w dwóch miejscach mi się pojawiły.

Łukasz czym pryskasz?
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 11:26, 27 lip 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Ogród jak zwykle piękny, zaczytałem się za to w rozważaniach nad pieskiem, ja sobie nie wyobrażam nie mieć pieska, ale ja również jestem zwolennikiem niewielkich psiaków, no może nie takich całkiem maluteńkich, ale ok 10kg to optimum Mam pudla miniaturę i został syn tej pudlicy, ale już kundelek, szkody w ogrodzie nikłe, ale zawsze jakieś szaleństwo może pociągnąć za sobą drobne straty, placki na trawniku w jednym miejscu muszę przeżyć

Luki, ja też sobie nie wyobrażałam nie mieć pieska
Ale potem człowiek tak łatwo się przyzwyczaja do wygody...
Tyle obowiązków odpada.

Ja też szukam takiego około 10 kg, żeby móc z nim podróżować i nocować w hotelach
Albo żeby do koszyka rowerowego się mieścił

Placki na trawniku mi nie straszne!

A takie pytanie jeszcze mam:

- czy jak pies zrobi siku na trawnik, a my to miejsce od razu wodą z węża podlejemy,
to ślady też pozostaną?

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies