No tak nie wolno powiedzieć, że coś się ma i nie pokazać, to niehumanitarne
Opcja betonu i mnie się podoba, chociaż jakoś nie pasuje mi do całości, ale mogę się mylić
Liczę się z tym, ze na początku straty mogą być ... oby tylko bukszpany i drzewa nie ucierpiały ... poza tym mam nadzieję, że damy radę go "dobrze wychować"
ja też lubie takie pionowe akcenty z kwiatami,jak naparstnice. spróbować można, myślałam o zrobieniu takiego efektu ostróżkami ale kto wie
fajnie że ze mną główkujesz tylko potem znaleźć te wszystkie wynalazki
Gdzie tańsze?? Najtaniej po 12 zł, a niektóre są po 15 i 16.. jak bym doliczyła przesyłkę to się nie opłaca.. ale polecam każdemu szkółkę twoją bo jest porządna.. towar pierwsza klasa. Big Kahuna tak się rozrosła, że szok.. chyba, że mówisz o innej szkółce niż BR.
Marzenko obejrzałem relację z wyjazdu, zachwycony jestem jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, że kiedyś mógłbym w takie miejsca dotrzeć
Kadry z ogrodu znakomite, teraz jak już wszystko uczesane jest przecudownie. Mam dla Ciebie zdjęcia ambrowców z CO u sąsiadów, ale muszę się obrobić bo czasu brak
Uff nie było żle myślałem, że po paru dniach będzie ze 50 stron do nadrobienia
Balon widziałem, cudne zdjęcia również... okna na szczęście ja myję tylko jedno
Nadrobiłem zaległości i jestem zachwycony szerszymi kadrami, na prawdę Iwonko coraz piękniej to wygląda jak rośliny się rozrastają. Czekam u siebie na drugie kwitnienie MW bo pierwsze strasznie mnie zawiodło w tym roku, w ogóle wszystkie róże mnie okropnie zawiodły przy pierwszym tłoczeniu.
Aniu z przyjemnością nadrobiłem duuuże zaległości i te z dudusiami mnie się bardzo podobają, od razu człowiek ma banana na ryjoku
Wiesz, że ja ciągle się zachwycam ilością bylin u Ciebie i uwielbiam ogród, na jeżówki musisz w przyszłym roku do moich bylinowych przyjechać, na dodatek taniej niż u Ciebie a wybór ogromny.