Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 21:02, 26 lip 2016

Kwitnie incrediball, ma olbrzymie głowy i znow lezy na zywopłocie bukszpanowym.

I skale porównawcze wielkosci kwiatów

Madzenka 21:06, 26 lip 2016

Bambusy na zbliżeniu - wyłysiały z powodu przędziorków. Po chemi powinny w ciagu miesiaca wrócić do formy

jolanka 22:36, 26 lip 2016

Em domaga się bambusów - dom przy lesie i bambusy to nie jest dobre połączenie - sam nie jeździ do szkółek więc

U Ciebie Madzenko wyglądają super w tych donicach. Widziałam je posadzone do gruntu - bardzo z nich ekspansywne roślinki

Zrobiłam zdjęcie tej róży pnącej NN u mnie nie potrafię jej do niczego dopasować

Madzenka 07:02, 27 lip 2016

Jolu jesli masz odpowiednie pomieszczenie w domu aby przechować bambusy zimą (jasne, chłodne i nie za suche) to posadż bambusy do donic. Jedyne czego nie lubia bambusy to suchego i gorącego powietrza, wtedy atakuje je u mnie orzędziorki. Przetrzymałam je za długów w ogrodzie zimowym a trzeba było wczesniej wystawic do ogrodu mam jeszcze trzy wiki donice z bambusami drzewiastymi, były tak ekspansywne, z emi rozwaliły podjazd dlatego teraz dusza sie w donicach
MirellaB 07:54, 27 lip 2016

Czekam na moją Incrediball kiedy taka będzie jak u Ciebie. Chyba obręcze metalowe będę musiała kupić, żeby ładnie się prezentowała.

Madżenko wiem, że masz róże Weeding Piano. U mnie podziwiałaś Piano i pisałaś, że na żywo nigdy jej nie widziałaś, więc stąd moje pytanie czy się na nią nie skusiłaś w Rosarium.

O bzyczkach i lawendzie zapamiętam. Fajnie to napisałaś
MagdaBaj 07:58, 27 lip 2016

Madzenka dzieki za wsparcie wykorzystuję wolne chwile na każdą aktywnosc ruchową z dziecmi.Tak ten czas juz nie wróci. Dzieki jeszcze raz.Hortki piękne.Moje anabell tez takie były.Cos im chyba dolega tak jak i magnolii.
MagdaBaj 08:00, 27 lip 2016

Luki 12:09, 27 lip 2016

Marzenko obejrzałem relację z wyjazdu, zachwycony jestem jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, że kiedyś mógłbym w takie miejsca dotrzeć
Kadry z ogrodu znakomite, teraz jak już wszystko uczesane jest przecudownie. Mam dla Ciebie zdjęcia ambrowców z CO u sąsiadów, ale muszę się obrobić bo czasu brak
polinka 11:38, 28 lip 2016

Madzen mam awarie kompa,w którym mam wszystkie zdjęcia ogrodu. Pamiętam, że przycinalas podobnie jak ja bardzo wcześnie hortensje. Pamietas kiedy to robiłaś? Zauważyłaś, że hortki w tym roku szybciej kwitną dzięki temu wczesnym przecięciu? Niestety póki co nie mam jak porównać swoich a jestem ciekawa
Jak byś w wolnej chwili mogła sprawdzić to będę wdzieczna
kowal11 09:50, 29 lip 2016

Przyszłam się przywitać i pozachwycać pięknym ogrodem - moim wzorem do naśladowania. Marzenko jaka masz szerokość rabat z brzozami