Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Asisko_2005 23:02, 26 lip 2016

Foty już zobaczyłam, pięknie się w ogrodzie zrobiło, tak po angielsku.

Sebuś, nasza koleżanka Beatka, którą znasz osobiście, bierze udział w konkursie w naszej regionalnej gazetce. Pozwolę sobie wstawić link do głosowania, może ktoś pomoże w głosowaniu na Ogrodowiskowy piękny ogródek. Beatka mnie pewnie zabije, ale nie możemy pozwolić aby nie wygrała.

http://www.echodnia.eu/plebiscyt/karta/ogrod-beaty-i-mariusza-sieradzkich-w-ostrowcu,34597,1590325,1295695,t,id,kid,zid.html
Luki 00:46, 27 lip 2016

Informacje wakacyjne muszę sobie zapisać, może uda się gdzieś pojechać w najbliższej pięciolatce
Niestety te wygryzienia to to co myślisz, ja już zacząłem walczyć, bo też w dwóch miejscach mi się pojawiły.
Madzenka 06:46, 27 lip 2016

Kindzia napisał(a)
Myślisz, że opuchlaki hortki też żrą??? Jeszcze mi tego tylko brakuje...

Dla mnie najlepsza hortka to jednak Mega Pearl, Phantom też niezły. Nie cierpię leżących kwiatów...Vanilki mam podparte od małego

Oczywiscie ze zrą, uwielbiają zarówno liscie jak i korzenie.
Madzenka 06:50, 27 lip 2016

Czytałam ze dostałeś te propozycje? Napiszesz na próbę co to będzie?
leon60 11:28, 27 lip 2016

Luki napisał(a)

Niestety te wygryzienia to to co myślisz, ja już zacząłem walczyć, bo też w dwóch miejscach mi się pojawiły.

Łukasz czym pryskasz?
Sebek 11:40, 27 lip 2016

gierczusia napisał(a)
Tak se myślę, że opuchlaczki według mnie lubią bardziej cisy niż hortensje, a tam jest je ciężej zauważyć , no bo te igły w każdym razie pilnuj... Bo byłoby szkoda takich rarytasków....muszę przyznać, że powaliły mnię na cycki.. teraz chyba do Syli polecem na kolanach noo i chciałam powiedzieć ,że front meeega elegancki

Zaglądne im w korzenie, a podleje jaki tak prewencyjnie... Sylwia je sprowadzala parę lat temu, ale może mają jeszcze
Zapytaj się też Kasi z ogrodu pod górkę, ona gdzieś koło Chrzanowa kupiła
Sebek 11:41, 27 lip 2016

Nikita napisał(a)
Przebiegłam się po ogrodzie...przepiękne widoczki, cudne kwiaty hortensji. Widzę że temat opuchlaków powraca... brrr...uciekam, nawet nie chce o nich myśleć !!!

Miło mi, że chciało Ci się biec te pół minuty
Sebek 11:41, 27 lip 2016

Asisko_2005 napisał(a)
Foty już zobaczyłam, pięknie się w ogrodzie zrobiło, tak po angielsku.

Sebuś, nasza koleżanka Beatka, którą znasz osobiście, bierze udział w konkursie w naszej regionalnej gazetce. Pozwolę sobie wstawić link do głosowania, może ktoś pomoże w głosowaniu na Ogrodowiskowy piękny ogródek. Beatka mnie pewnie zabije, ale nie możemy pozwolić aby nie wygrała.

http://www.echodnia.eu/plebiscyt/karta/ogrod-beaty-i-mariusza-sieradzkich-w-ostrowcu,34597,1590325,1295695,t,id,kid,zid.html

Zagłosowałem, trzeba wspierać lokalsów
Sebek 11:42, 27 lip 2016

Luki napisał(a)
Informacje wakacyjne muszę sobie zapisać, może uda się gdzieś pojechać w najbliższej pięciolatce

Ehhh - historia kołem się toczy...
Podróże polecam - u mnie drzewa nadal nie uzupełnione, ale w głowę ciągle mam obrazki z wakacji
Sebek 11:46, 27 lip 2016

Madzenka napisał(a)

Oczywiscie ze zrą, uwielbiają zarówno liscie jak i korzenie.

To slowa są jak promyczek nadziei oswietlajacy drogę wiodącą prosto do unicestwienia mojego frontu, który wreszcie się mi podoba