Ivo no połechtałaś mnie fest tymi słowami przeciw co do stipy to sesleria też jest boska przecież. Dodać obok możesz. Ta środków rabata to stipa sesleria i szalwia.
O tak! juki lub buksy w stipie to cudowny widok
To Ty i Tess mnie na to połączenie namówiłyście
Za kciuki dziękujemy, w dalszym ciągu bardzo potrzebne - niestety
Milko kochana jak nie wiedźma to przynajmniej czarownica Ale zawsze z pozytywnym nastawieniem
Na niebie oglądałam pokaz błyskawic. Od dziecka to uwielbiam. Latałam od okna do okna aby patrzeć, gdzie większe.... Wczoraj burza było dość daleko od nas i tylko jej pomruki docierały, ale jak poszła błyskawica to przecudnie wypiętrzone chmury burzowe podświetlała.
Duszka wysiałam drugi raz, mam nadzieję ze sam mi sie będzie wysiewał tak jak stipa.
Te białe kwiatki przy liliach to margerytki.
Hortensję dębolistną zakupilam bardziej ze względu na przebarwiające sie jesienią liście.
Tak, busz mam, jak w tropikach, dlatego uczucie bajzlu, bo buksy, cisy, jaśminowce i co tam tylko, prosi już o cięcie
Są chwasty, najwięcej w chodniku, na rabatach to ciut ginie, jak z lupą ktoś nie patrzy
Uważam
Kasia pokaż swoje patyki ode mnie, wklej u mnie fotki, moje giganty są
Moudry u mnie pełno, białe rozchodniki mam i nie lubię ich, brzydko przekwitają, ale kalarepkę chcę!!
Hakone i Elata, nastawiam się na ich produkcję i sprzedaż, skoro tak u mnie rosną, przynajmniej jak ktoś kupi, to z gwarancją
stipa też sieje się gdzie i ile chce
pora zebrać siewki w kupki i w docelowe miejsca dać, ona jednak lubi sucho i ubogo, na żyznym mi marnieje.
ładnie masy nabierają miecznice od Rosy
ta róża w tych stipach, głowami w dół, na leżąco mus focić
molinie w niebieskim już kwitną
wpadłam do Ciebie na szybką poranną kawkę współczuję i trzymam.kciuki.mocno !
A ta stipa i zatopione w.niej juki nieskromnie powiem ze to był dobry pomysł fantastycznie ! Uwielbiam jak spośród jej włosów wyłania sie jakąś mocną bryła !