Aniu, dziękuję za odwiedziny mimo braku powiadomień. Przynajmniej u mnie ich nie ma. Zastopowało się na godzinie 20-tej.
Faktycznie noce już chłodne. Korzystam więc z tego ciepła we dnie, ale ogórki już pożółkły i jutro już je ściągnę z grządki. Reszta jeszcze się trzyma i mam nadzieję jednak na ciepły wrzesień. Oby! I Tobie też życzę. A jesiennej pogody mam dość - u mnie już była.
Ewciu dziękujemy bardzo za gościnę. Czujemy się u Was zawsze super i tak jakbyśmy się znali niemalże od wieków. Tu wstawiam kilka fotek ścianki jeszcze nie ukończonej ale za to z akcentem czerwonym
Zawitka było zdjęcie drobnicy kilka stron wcześniej, ale proszę powtórka dla Ciebie
Wiedziałam jak się nazywa, ale zapomniałam. Muszę w ogrodniczej zapytać
Moja Bobo, ma rano trochę cienia z domku , może z godzinę, czy dwie,Nigdy nie patrzyłam na nią pod tym kątem.Mogę jak chcesz ją poobserwować..A potem słońce cały czas.Nawóz dałam 2 razy w granulacie na wiosnę..Teraz w sierpniu też podlałam. rozpuszczonym w wodzie. jeszcze , i chyba jeszcze raz to zrobię i tyle.
Moja była kupiona chyba w 2014.Pierwszy rok kilka kwiatów i następne coraz więcej.Pięknie trzyma się na łodyżkach.To jedna z piękniejszych hortek.
Róże trochę kwitną powtórnie ale słabo i przeważnie pojedynczymi kwitnieniami .
LO
Augusta
Budleja Davida