Jeju Ani dlaczego M cię zabije??? Nie było mnie na kominkach i chyba coś niedokładnie doczytałam.
Ja już nie wiem czy Ty bananowa czy stalowa kobieta jesteś??? Prosimy więcej fot na wieżach, kominach, słupach
Ps cis boski a rabata Danusiowa będzie na 100% Danusiowa!!!
Oj Kasiu z czytaniem teraz ciężko.... Musimy poczekać do zimy
Jesli nie przegapisz odpowieniego momentu możesz chwytać za włosy i ciąć.... Jeśli spóżnisz się chwilkę to musisz ciąc po kwiatku aby nie sciąć już nowych pędów....
Nie mogłam jej znaleźć
Nom
Irenko staram się nie być niewolnicą ogrodu.... Walczę sama ze sobą.... Nie poddaję się presji ciągłych zmian
Moja prywatna żaba oswaja się ze mną... Potrafi już spokojnie siedzieć na kamieniu i nie uciekać gdy się pojawię
Szukam tej trawki do identyfikacji i znaleźć nie mogę.... Cofnęłam się do mojego ostatniego wpisu... Ślepa jestem? No cóż starość nie radość....
moja frosted curls teraz kwitnie.
Madżenka zawsze mówi bajzlownia (to jej określeni) i biadoli jaki ma bałagan... daj Boziu mi taki bałagan.. będę szczęśliwa
Kondzio w doniczkach to mnie nie przebijesz..... do jesieni mam czas.. spokojnie, szkoda, że zapomniałam że to sie też nawozi I częściej podlewa... i moje kulki bukszanowe zrobiły się brzydkie .. ot pupa a nie ogrodnik.... ...... ale co tam.. mam 3 kulki cisowe
A ja nie mam w pracy takiej możliwości.... Jesli dam radę wyrwać się na obiad to czasami kątem oka looknę... Jesli mi wtrakcie przerwy ktoś makaronu na uszy nie nawija.....
Kindzia co 50 aby były kulki, w żywopłocik może być gęściej... co ile posadziłaś?
Mialm na myśli berberysy gdyz podobnie jak róże kłują i dlatego pomyslalam o tym towarzystwie aby odstraszyć psy
Zwłaszcza że rózne rejony Polski mają różne temperatury , opady, o początku wiosny nie wspomnę.... W ubiegłym roku cięłam tę samą lawendę dopiero 2 sierpnia...
Macham Karolinko
U mnie w tym roku za mokro i lawenda słabiej rośnie niż wykle...
Justin jeśli lawenda jeszcze kwitnie i kwiaty mają intensywny kolor to jeszcze nie tnij.
Budleje tnie się ostro wiosną, teraz nie możesz ciąć bo nie będzie kwitła, tylko należy obcinac przekwitłe kwiatostany. Jesli nie przytniesz wisoną budlei będzie rozlazła...
Czy ciachnęlaś mu czubki - zrób to koniecznie ? Przytnij kazdą gałazkę po bokach, aby się rozkrzewiał. Tnij byleby nie w deszczu.
W tym roku Cę nie zachwyci....ale za rok.... Ruszy ekspresem, daj mu szansę
Tesi ja głosuję za żywopłotem cisowym. Mniej problematyczny, piekny orzez cały rok, gęściejszy, można idelanie wystrzyc. U mnie przyrasta 30 cm rocznie więć wcale nie tak malo.