Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 22:10, 16 lip 2013

Welka napisał(a)
Cofnęłam się do bajzlowni Marzenki - chyba nie widzieliście prawdziwej bajzlowni z deskami pobudowlanymi potrzebnymi jeszcze do ogrodzenie, doniczkami i innymi cudami

Kondzio, ja do pielenia chętna i mogłabym pomóc, ale coś ciut za daleko mieszkasz, więc sam dasz radę, wierze w Ciebie
Pozdrawiam
pierwsze się zgadzam a drugie sam nie wiem
Kondzio 22:10, 16 lip 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Kondziu...ja też nie wyrabiam
No tak
Mala_Mi 22:14, 16 lip 2013

Madżenka zawsze mówi bajzlownia (to jej określeni) i biadoli jaki ma bałagan... daj Boziu mi taki bałagan.. będę szczęśliwa

Kondzio w doniczkach to mnie nie przebijesz..... do jesieni mam czas.. spokojnie, szkoda, że zapomniałam że to sie też nawozi I częściej podlewa... i moje kulki bukszanowe zrobiły się brzydkie .. ot pupa a nie ogrodnik.... ...... ale co tam.. mam 3 kulki cisowe
Kondzio 22:15, 16 lip 2013

asc napisał(a)
Madżenka zawsze mówi bajzlownia (to jej określeni) i biadoli jaki ma bałagan... daj Boziu mi taki bałagan.. będę szczęśliwa

Kondzio w doniczkach to mnie nie przebijesz..... do jesieni mam czas.. spokojnie, szkoda, że zapomniałam że to sie też nawozi I częściej podlewa... i moje kulki bukszanowe zrobiły się brzydkie .. ot pupa a nie ogrodnik.... ...... ale co tam.. mam 3 kulki cisowe
widziałem umiesz pocieszyć hi hi hi
Gabrysia_ 22:15, 16 lip 2013

Kondzio napisał(a)
No tak

Możemy sie licytować
...i wierz mi,wolałabym pielić i kosić,niż kolejny dzień mieszać ziemię z piaskiem,usuwać kamienie i perz!...buuu...
Wczoraj mój żon zamówił kosiarke na all...i chyba sobie po domu pojeżdżę,bo trawnika to sie chyba nie doczekam
Kondzio 22:19, 16 lip 2013

Gabrysia_ napisał(a)

Możemy sie licytować
...i wierz mi,wolałabym pielić i kosić,niż kolejny dzień mieszać ziemię z piaskiem,usuwać kamienie i perz!...buuu...
Wczoraj mój żon zamówił kosiarke na all...i chyba sobie po domu pojeżdżę,bo trawnika to sie chyba nie doczekam
doczekasz doczekasz jeszcze będziesz mieć dość hi hi hi mam za duży ogród jak na jedną osobę
finka 22:21, 16 lip 2013

Kondzio napisał(a)
marcia jeszcze nie sadziłem dopiero w sobotę bo nie wyrabiam będę pamiętał o nawożeniu dzięki ale coś mi nie idzie

to tak a propos

Gabrysia_ 22:22, 16 lip 2013

A czym nawozić te doniczki?
...bo moje jak mniemam, jeszcze sobie postoją
Kondzio 22:24, 16 lip 2013

finka napisał(a)

to tak a propos

hi hi hi
Kondzio 22:26, 16 lip 2013

Gabrysia_ napisał(a)
A czym nawozić te doniczki?
...bo moje jak mniemam, jeszcze sobie postoją