Tak w sobotę stałam w kolejce, że dopiero dziś dotarłam, kolejki mnie się chyba pomyliły, ale opłacało się stać tyle dni, by zobaczyć tak zadbany ogród
Pozdrawiam
A ja nie mam w pracy takiej możliwości.... Jesli dam radę wyrwać się na obiad to czasami kątem oka looknę... Jesli mi wtrakcie przerwy ktoś makaronu na uszy nie nawija.....
Kindzia co 50 aby były kulki, w żywopłocik może być gęściej... co ile posadziłaś?
Mialm na myśli berberysy gdyz podobnie jak róże kłują i dlatego pomyslalam o tym towarzystwie aby odstraszyć psy
Zwłaszcza że rózne rejony Polski mają różne temperatury , opady, o początku wiosny nie wspomnę.... W ubiegłym roku cięłam tę samą lawendę dopiero 2 sierpnia...
Macham Karolinko
U mnie w tym roku za mokro i lawenda słabiej rośnie niż wykle...
Justin jeśli lawenda jeszcze kwitnie i kwiaty mają intensywny kolor to jeszcze nie tnij.
Budleje tnie się ostro wiosną, teraz nie możesz ciąć bo nie będzie kwitła, tylko należy obcinac przekwitłe kwiatostany. Jesli nie przytniesz wisoną budlei będzie rozlazła...
Marzenko,to prawda?..taka najprawdziwsza...? bedziesz 10 sierpnia w okolicach Szczecina? Lalalalalala ja juz sie ciesze,a co mi tam,banana z buzi mi nikt nie zabierze,dojrzaly juz jest