Ty, a ja też dziś widziałam jakiegoś robaczka na oknie, widać że przyroda już się powoli budzi. Nie musiałam szturchać sam poleciał
Przyroda rządzi się swoimi prawami, nic nie możemy poradzić jedynie obserwować, miejmy nadzieją, że luty minie szybko a dalej to już będzie sama przyjemność
Pewnie jest, musisz zrobić obchód w wolnej chwili, wielu z nas już ma pierwsze oznaki wiosny
Byłoby lepiej zobaczyć takie widoki pod koniec lutego, a tak to nie wiadomo czy się cieszyć czy płakać.
To prawda, jak do naszej Zety zaglądam to nie mogę się nadziwić, u niej ciągle zima, u mnie śnieg na ferie był czyli idealnie a tylko się szkoła zaczęła śniegu nie ma. Dzieci już nawet chcą wiosnę zaskoczyły mnie bo jak im mówię z rana, że śnieg napadał to zazwyczaj się cieszą, a ostatni jak troszkę było rano to miny miały nie tęgie....chyba wszyscy już ciepełka spragnieni jesteśmy
Fajnie u Ciebie Gosiu na moim tarasie to tylko mudżyny mogą leżec tak piecze słońce heheh Trzeba będzię chyba markizę zamontować
Gdyby tego daszku nie było to też szybko w mudżyna bym się zamieniła, taras jest skierowany dokładnie na południe, więc słonka nie brakuje. Latem to ze mnie mudżyn blada twarz...hihi, to taka przypadłość od nadmiernej ilości godzin spędzonych przy plewieniu, w porównaniu do ilości godzin spędzonych na leżakowaniu
Ja też mudżyn blada twarz a do tego z rękawkami czasem....ale w tym roku będę pielić i kosic trawę chyba w bikini ale co na to sąsiadki
Sąsiadki wiadomo, ale co na to sąsiedzi
Sąsiedzi hahah tylko na to czekają ...ale co Żon na to
.a z tym macaniem donic fajnie jest....ja dzisiaj w castoramie macałam......fajne ...nawet nie drogie 30-60zł mniejsze i większe z ceramiki....kolor popielaty beż ...
To w drodze do monexu jeszcze do Casto wpadnę na macanie .. może poielaty beż , o którym pisze Urszula byłby w sam raz ??
Nie za dużo tego macania jak na jeden dzień
Pochwal się chociaż jak było
Czytam i się śmieję...w zeszłym roku byłam tak opalona że wszyscy z zazdrości pękali.....a z tym macaniem donic fajnie jest....ja dzisiaj w castoramie macałam......fajne ...nawet nie drogie 30-60zł mniejsze i większe z ceramiki....kolor popielaty beż ...tylko że ciężkie....mnie jednak Madżenka przekonała do plastików........ja już nie dam rady nosić i przenosić ciężarów
To fakty ceramiczne ciężkie, a jak się jeszcze ziemi doda to już w ogóle nie do ruszenia, moje mają być całoroczne i nie zamierzam ich nigdzie targać, chyba że ze sklepu do samochodu..hihi
Fajnie u Ciebie Gosiu na moim tarasie to tylko mudżyny mogą leżec tak piecze słońce heheh Trzeba będzię chyba markizę zamontować
Gdyby tego daszku nie było to też szybko w mudżyna bym się zamieniła, taras jest skierowany dokładnie na południe, więc słonka nie brakuje. Latem to ze mnie mudżyn blada twarz...hihi, to taka przypadłość od nadmiernej ilości godzin spędzonych przy plewieniu, w porównaniu do ilości godzin spędzonych na leżakowaniu
Ja też mudżyn blada twarz a do tego z rękawkami czasem....ale w tym roku będę pielić i kosic trawę chyba w bikini ale co na to sąsiadki
Kofana aleź za to plecki czekolada
Pomacam te donice od Ciebie równieź będą miały macanie jak się patrzy buziam