Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Gdzieś na końcu świata... 20:32, 05 lut 2013

Do góry
Latarenki rewelacja za taką cenę, wzięłabym od razu, muszę chyba polatać też po sklepach, może i mi się coś ciekawego trafi
Igiełkowy ogródeczek 20:32, 05 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Gosia to u Ciebie jeszcze więcej, zaczęło się tylko patrzeć a za miesiąc to krokusy będą kwitły

Sama się zdziwiłam że już ich tak dużo powychodziło...a wrzos wyglada tak jak przed zimą ma małe kwiatuszki to normalne czy nie?
Igiełkowy ogródeczek 20:28, 05 lut 2013

Do góry
Ginger napisał(a)
U mnie cebulowych ani widu , ale bazie też mam i dzisiaj widziałam muchę ospała była ,ale jak ją szturchnęłam to latała

Ty, a ja też dziś widziałam jakiegoś robaczka na oknie, widać że przyroda już się powoli budzi. Nie musiałam szturchać sam poleciał

monitka napisał(a)
Fajne widoki ale boję się że może być trochę za wcześnie...U mnie też bazie są

Przyroda rządzi się swoimi prawami, nic nie możemy poradzić jedynie obserwować, miejmy nadzieją, że luty minie szybko a dalej to już będzie sama przyjemność
Igiełkowy ogródeczek 20:22, 05 lut 2013

Do góry
grazyna napisał(a)
Gosiu już tak wiosennie ?
Wychodzę ciemno, wracam ciemno i wiosny nie widzę, a może i u mnie już jest ?

Pewnie jest, musisz zrobić obchód w wolnej chwili, wielu z nas już ma pierwsze oznaki wiosny

eliza3 napisał(a)
Jaka piękna wiosna u Ciebie U mnie jeszcze wszystko śpi...a może i lepiej, bo przecież jeszcze luty...

Byłoby lepiej zobaczyć takie widoki pod koniec lutego, a tak to nie wiadomo czy się cieszyć czy płakać.

zbigniew_gazda napisał(a)
Gosia toż to u Ciebie wiosna na całego. Wiadomo inny klimat. Pamiętam jak do nas przyjeżdżali w zimie kuzyni z Rzepina to nadziwić się nie mogli na ogrom śniegu. Ale to było wieki temu.

To prawda, jak do naszej Zety zaglądam to nie mogę się nadziwić, u niej ciągle zima, u mnie śnieg na ferie był czyli idealnie a tylko się szkoła zaczęła śniegu nie ma. Dzieci już nawet chcą wiosnę zaskoczyły mnie bo jak im mówię z rana, że śnieg napadał to zazwyczaj się cieszą, a ostatni jak troszkę było rano to miny miały nie tęgie....chyba wszyscy już ciepełka spragnieni jesteśmy
Igiełkowy ogródeczek 20:16, 05 lut 2013

Do góry
Gosia to u Ciebie jeszcze więcej, zaczęło się tylko patrzeć a za miesiąc to krokusy będą kwitły
Igiełkowy ogródeczek 18:58, 05 lut 2013

Do góry
Igiełkowy ogródeczek 18:57, 05 lut 2013

Do góry
Dziś było brzydko po południu, deszczowo i wietrznie, ale z rana całkiem całkiem, idzie wiosna:

Igiełkowy ogródeczek 18:48, 05 lut 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)

Fajnie u Ciebie Gosiu na moim tarasie to tylko mudżyny mogą leżec tak piecze słońce heheh Trzeba będzię chyba markizę zamontować

Gdyby tego daszku nie było to też szybko w mudżyna bym się zamieniła, taras jest skierowany dokładnie na południe, więc słonka nie brakuje. Latem to ze mnie mudżyn blada twarz...hihi, to taka przypadłość od nadmiernej ilości godzin spędzonych przy plewieniu, w porównaniu do ilości godzin spędzonych na leżakowaniu

Ja też mudżyn blada twarz a do tego z rękawkami czasem....ale w tym roku będę pielić i kosic trawę chyba w bikini ale co na to sąsiadki

Sąsiadki wiadomo, ale co na to sąsiedzi

Sąsiedzi hahah tylko na to czekają ...ale co Żon na to

Żon już pewnie przyzwyczajony, że zazdrość go wiecznie zżera
Igiełkowy ogródeczek 18:46, 05 lut 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
Dziewczyny a jest jakaś nowa kolekcja tych donic w Casto...czy te z zeszłego roku.??

Ja nie wiem, więc nie odpowiem co one tam macały...hihi
Roztoczańskie klimaty 18:45, 05 lut 2013

Do góry
Wianek śliczny, czy już wisi?, ja swój zimowy właśnie zdjęłam.
Latarenka też superowa, a i cen rewelacyjna miałaś farta
Igiełkowy ogródeczek 18:39, 05 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Fajnie u Ciebie Gosiu na moim tarasie to tylko mudżyny mogą leżec tak piecze słońce heheh Trzeba będzię chyba markizę zamontować

Gdyby tego daszku nie było to też szybko w mudżyna bym się zamieniła, taras jest skierowany dokładnie na południe, więc słonka nie brakuje. Latem to ze mnie mudżyn blada twarz...hihi, to taka przypadłość od nadmiernej ilości godzin spędzonych przy plewieniu, w porównaniu do ilości godzin spędzonych na leżakowaniu

Ja też mudżyn blada twarz a do tego z rękawkami czasem....ale w tym roku będę pielić i kosic trawę chyba w bikini ale co na to sąsiadki

Sąsiedzi hahah tylko na to czekają ...ale co Żon na to
Igiełkowy ogródeczek 18:38, 05 lut 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)

.a z tym macaniem donic fajnie jest....ja dzisiaj w castoramie macałam......fajne ...nawet nie drogie 30-60zł mniejsze i większe z ceramiki....kolor popielaty beż ...

To w drodze do monexu jeszcze do Casto wpadnę na macanie .. może poielaty beż , o którym pisze Urszula byłby w sam raz ??

Nie za dużo tego macania jak na jeden dzień
Pochwal się chociaż jak było
Igiełkowy ogródeczek 18:31, 05 lut 2013

Do góry
Urszulla napisał(a)
Czytam i się śmieję...w zeszłym roku byłam tak opalona że wszyscy z zazdrości pękali.....a z tym macaniem donic fajnie jest....ja dzisiaj w castoramie macałam......fajne ...nawet nie drogie 30-60zł mniejsze i większe z ceramiki....kolor popielaty beż ...tylko że ciężkie....mnie jednak Madżenka przekonała do plastików........ja już nie dam rady nosić i przenosić ciężarów

To fakty ceramiczne ciężkie, a jak się jeszcze ziemi doda to już w ogóle nie do ruszenia, moje mają być całoroczne i nie zamierzam ich nigdzie targać, chyba że ze sklepu do samochodu..hihi
Igiełkowy ogródeczek 18:28, 05 lut 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)

Kwiatki i rabatki u Elizy 16:58, 05 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Rododendron cudny, ile już go masz?

W tym roku stuknie mu 8 latek.

Igiełkowy ogródeczek 15:16, 05 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Igiełkowy ogródeczek 14:59, 05 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Kofana aleź za to plecki czekolada

Pomacam te donice od Ciebie równieź będą miały macanie jak się patrzy buziam
Kwiatki i rabatki u Elizy 13:50, 05 lut 2013

Do góry
Rododendron cudny, ile już go masz?
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 13:45, 05 lut 2013

Do góry
Wszystko się w tej przyrodzie pomieszała, ty masz wiosnę już, niesamowite, u mnie też już coś tam jest, ale żeby listki, no nie mogę......
Początki w Kruklandii 13:42, 05 lut 2013

Do góry
Ja też na etapie monster...mam dwie i żyję w błogiej nieświadomości- jeszcze
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies