Fajnie u Ciebie Gosiu na moim tarasie to tylko mudżyny mogą leżec tak piecze słońce heheh Trzeba będzię chyba markizę zamontować Gdyby tego daszku nie było to też szybko w mudżyna bym się zamieniła, taras jest skierowany dokładnie na południe, więc słonka nie brakuje. Latem to ze mnie mudżyn blada twarz...hihi, to taka przypadłość od nadmiernej ilości godzin spędzonych przy plewieniu, w porównaniu do ilości godzin spędzonych na leżakowaniu Ja też mudżyn blada twarz a do tego z rękawkami czasem....ale w tym roku będę pielić i kosic trawę chyba w bikini ale co na to sąsiadki Sąsiadki wiadomo, ale co na to sąsiedzi Sąsiedzi hahah tylko na to czekają ...ale co Żon na to
Fajnie u Ciebie Gosiu na moim tarasie to tylko mudżyny mogą leżec tak piecze słońce heheh Trzeba będzię chyba markizę zamontować Gdyby tego daszku nie było to też szybko w mudżyna bym się zamieniła, taras jest skierowany dokładnie na południe, więc słonka nie brakuje. Latem to ze mnie mudżyn blada twarz...hihi, to taka przypadłość od nadmiernej ilości godzin spędzonych przy plewieniu, w porównaniu do ilości godzin spędzonych na leżakowaniu Ja też mudżyn blada twarz a do tego z rękawkami czasem....ale w tym roku będę pielić i kosic trawę chyba w bikini ale co na to sąsiadki Sąsiadki wiadomo, ale co na to sąsiedzi
Fajnie u Ciebie Gosiu na moim tarasie to tylko mudżyny mogą leżec tak piecze słońce heheh Trzeba będzię chyba markizę zamontować Gdyby tego daszku nie było to też szybko w mudżyna bym się zamieniła, taras jest skierowany dokładnie na południe, więc słonka nie brakuje. Latem to ze mnie mudżyn blada twarz...hihi, to taka przypadłość od nadmiernej ilości godzin spędzonych przy plewieniu, w porównaniu do ilości godzin spędzonych na leżakowaniu Ja też mudżyn blada twarz a do tego z rękawkami czasem....ale w tym roku będę pielić i kosic trawę chyba w bikini ale co na to sąsiadki
Fajnie u Ciebie Gosiu na moim tarasie to tylko mudżyny mogą leżec tak piecze słońce heheh Trzeba będzię chyba markizę zamontować Gdyby tego daszku nie było to też szybko w mudżyna bym się zamieniła, taras jest skierowany dokładnie na południe, więc słonka nie brakuje. Latem to ze mnie mudżyn blada twarz...hihi, to taka przypadłość od nadmiernej ilości godzin spędzonych przy plewieniu, w porównaniu do ilości godzin spędzonych na leżakowaniu
Fajnie u Ciebie Gosiu na moim tarasie to tylko mudżyny mogą leżec tak piecze słońce heheh Trzeba będzię chyba markizę zamontować