Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

GosiaJoanna 10:26, 05 lut 2013

Fajnie u Ciebie Gosiu na moim tarasie to tylko mudżyny mogą leżec tak piecze słońce heheh Trzeba będzię chyba markizę zamontować
Gosiniak 10:39, 05 lut 2013

annawu napisał(a)

Przybyłam podziwiać kamienie, i powiem, że fantastycznie wkomponowałaś je w otoczenie,
podobają mi się takie tarasowe rabaty

W dodatku masz dużo ciekawych drzewek iglastych więc jest co oglądać i podziwiać
będę stałym podlądaczem

Dzięki serdeczne za miłe słowa, a z iglastych na pewno coś ciekawego jeszcze dojdzie, bo w końcu u mnie na tapecie w tym roku "japońszczyzna",
Pozdrawiam
Gosiniak 10:45, 05 lut 2013

monitka napisał(a)
Gosia ależ ty masz fajowy taras
No i niespodzianka od Żona tez mi się podoba szkoda że mój takich pomysłów nie ma

Mój też jeszcze niedawno nie miał takich pomysłów, ale co kupić żonie, która ciągle o jednym gada
A teraz ma ciszę i spokój....do czasu aż żonka coś nowego wymyśli
agata19762 10:50, 05 lut 2013

Gosiniak 10:57, 05 lut 2013

Madziarzeszow napisał(a)
Pięknie , kiedy tak będzie zielono ?

Będzie będzie, byle do marca

ewa004 napisał(a)
Widzisz Gosiu przez przypadek zdjęcia tarasu pokazałaś

Na początku wątku, też było chyba jakieś zdjęcie

Marzena2007 napisał(a)
Gosiu Żon od pochwał ma chyba cały dzień czerwone uszy
donicomania trwa

Aż go szczypią te uszy chyba....hihi
Nic nie mówi, ale widzę, że zadowolony, tak jak żonka
A donicomani mówię to jeszcze nie koniec
Gosiniak 11:00, 05 lut 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Też się zachwycam tarasem Gosiu . Dzięki za przestrogę w sprawie doboru koloru ścian. W tym roku nas to czeka i ma być prawie biały. Pozdrawiam.

Z tym kolorem to zawsze ciężko, najważniejsze że wiesz jaki chcesz mieć,
pozdrawiam również:
Gosiniak 11:05, 05 lut 2013

gierczusia napisał(a)

widziałaś tę stronkę z donicami..tu są te różne kolory...nie tylko szare
http://www.moneks1.com.pl/category/pojedyncze-sztuki

Piękne te donice dzięki za info i nspiracje... A ten moneks to firma z Katowic ... Więc będę mogła pomacać

Ela ale my zdesperowane jesteśmy, donice przyszło nam macać

Gosinko lepiej coś niż nic nie noooo , żarty na bok właśnie dzwoniłam do moneksu , mają ekspozycję o 3 min drogi od mojej pracy jak to mówią : co drugi głupi ma szczęście ( i ja się chyciłam )... Więc sobie te donice w realu wymacam a potem Ci napiszę co i jak i jeśli będziesz w stanie mi zaufać , to będziesz pewniejsza w kwestii jakości .. Buziam

Ela farta to ty masz, nie ma co mówić, w czepku urodzona
Pomacaj i ode mnie ja ich raczej nie kupię bo te z casto już wybrałam i jak będę coś dokupować to z tej samej serii wezmę, ale chętnie się dowiem jakie one w realu
Gosiniak 11:18, 05 lut 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Fajnie u Ciebie Gosiu na moim tarasie to tylko mudżyny mogą leżec tak piecze słońce heheh Trzeba będzię chyba markizę zamontować

Gdyby tego daszku nie było to też szybko w mudżyna bym się zamieniła, taras jest skierowany dokładnie na południe, więc słonka nie brakuje. Latem to ze mnie mudżyn blada twarz...hihi, to taka przypadłość od nadmiernej ilości godzin spędzonych przy plewieniu, w porównaniu do ilości godzin spędzonych na leżakowaniu
gierczusia 14:59, 05 lut 2013

Gosiniak napisał(a)

Gdyby tego daszku nie było to też szybko w mudżyna bym się zamieniła, taras jest skierowany dokładnie na południe, więc słonka nie brakuje. Latem to ze mnie mudżyn blada twarz...hihi, to taka przypadłość od nadmiernej ilości godzin spędzonych przy plewieniu, w porównaniu do ilości godzin spędzonych na leżakowaniu

Kofana aleź za to plecki czekolada

Pomacam te donice od Ciebie równieź będą miały macanie jak się patrzy buziam
GosiaJoanna 15:16, 05 lut 2013

Gosiniak napisał(a)

Ja też mudżyn blada twarz a do tego z rękawkami czasem....ale w tym roku będę pielić i kosic trawę chyba w bikini ale co na to sąsiadki