woda co dziennie dolewana
Wierzby w tygodniu podcięłam i teraz lepiej już wyglądają
Ciężko mają teraz rośliny w lesie, sucho jak pieprz , a podlewanie to kropla w morzu ich potrzeb
EM przywiózł z drewnem taki klocek, tchnięta pomysłem Katki wykorzystałam go do swoich celów
ale najpierw musiałam wydziabać trochę środek
I do lasu dałam wodę ptakom
pytaj do tego służy forum
frans jest jeszcze weższą odmiana. mam na w podjeździe. zdjęć od frontu wiele nie mam bo to bardzo długa rabata i miałabym fotki z salonu robić ID sadze na mijanke ono i tak docelowo ma zrobić dywan, jarzmianki też raczej swobodnie.
tu fotki z sadzenia pod grabami jeszcze nie było wtedy ID
tu lato i jesień ubiegłego roku
a ten rok znasz
Dla Justyny eee_taam fotki ozanki lsniacej, ktora nadaje sie na obwodki do warzywnika
Na ostatniej fotce kwitnaca.
U mnie jest przyduszona innymi bylinami, m.in. przetacznikiem i bardzo sie wyciaga. Ogolnie rosnie w kepce i jest zimozielona. Jak sie ja krotko tnie, to jest ladna i gesta.
Jejku Gosiu Aż się zarumieniłam normalnie.
Zapach Phantoma nie jest tragiczny bo delikatny.
Róże są bezkurencyjne jeśli chodzi o zapach. Lilie lubię ale one tak intensywnie pachną aż dech zatyka. W tym roku od tych pachnidełek aż było duszno w ogrodzie.
Pewnie pokazywałam różę Honore de Balzac. Jak przypinasz ten pąk Gosiu?
Wracam ze zdjęciami świeżymi Ogród trochę zarósł i wczoraj doprowadzałam go do porządku Zdjęcia były robione przed porządkowaniem, więc więcej w zbliżeniu niż perspektywa, ale i ona wkrótce będzie
Sielsko-anielsko Pomysł był mamy żeby puścić pnącza jednoroczne dopóki tujki nie podrosną