Radziu wrzosy już tam są a te kamienie to taki kawałek wolnej przestrzeni bo i tak już tam naćkane wszystkiego a miała to być rabata minimalistyczna jej głównym akcentem miał być nutkaj )) i w sumie jest tylko mało widoczny jak na razie , choć pnie się do góry dzielnie z roku na rok większy
No to ja wiem że wrzosy tam już są z poprzednich postów Tylko mówiłaś że chcesz je zamienić miejscem z wrzoścami, ja zrozumiałem że tymi które są na tej rabacie przed rozplenicą...i tak sobie tylko zasugerowałem dać je na środek... No chyba że o innych wrzoścach mówiłaś
Nie, nie te same jakoś tak sadziłam bez głowy, rozplenica w tedy była mikra i nie przeszkadzało że są blisko niej. W tym roku pomimo skubania prze zemnie ( zrobiłam dwie nowe ) i dodatkowo przez psa coś pod nią szukała przy okazji ją dzieląc bujnęła i zasłoniła jednego całkiem.
Madzia na razie zastanawiam się nad tymi z przed ogródka bo obcinanie ich łatwym nie jest. Powoli zaczynam myśleć co będzie, jak już nie będę mogła po drabinie skakać.