Ano bez deszczu .Dziś grzeje mocno.Ufff.
I znowu będę miała podlewanie.Choć kilka chmurek na niebie jest.
Może się zachmurzy bardziej i popada, i podleje mi rośliny.
Już trochę barw Dębolistna nabiera i z liści i z kwiatu.Oj bardzo podoba mi się jej kwiat.Udała mi się ona
O tak, one szybko rosną.Moja jest u mnie 3 rok, z małej sadzonki .Dostałam ją w prezencie na imieniny.
Moja bez okrywania i zimy przetrwała.
lipiec 2014 .Hmmm nawet tej rabaty z przodu nie było jeszcze.I rośliny inne na działce podrosły i zmieniły się.
lipiec 2015
Hortensja Dębolistna -2017
Ela piękny masz ten swój mikro ...ja siedzę na swoim tarasiku z kawusią rano, ale do 10 najwyżej...później już się nie da ...Afryka to chyba przy tych temperaturach to pikuś
Już po wakacyjnych wyjazdach?...czy nadal czekasz na wolne swojego Chopa?
Buziaki
Zobacz rzut beretem do Ciebie, a u mnie pada tylko co 8-10 dni
Widoki masz niesamowite ...Twoje hortensje są mega ...ale ta rabata z rozchodnikiem i jeżówkami też ma swój urok...a zieleń?...dzieki tym deszczom masz soczyście, więc Kasik nie narzekaj
Pozdrówka dla Was - całej Rodzinki i drapanko dla psiaków
Nie cytuję wszystkich, ale wszystkie cudne hortki masz...ciekawe, że u Ciebie już się przebarwiają...u mnie tylko jedna od frontu jakaś truskawkowa się robi..Vanilki się położyły po nocnej ulewie, ale mam nadzieję, że wstaną
Niezmiennie zachwycają mnie Twoje jeżówki...no i róże... u mnie drugie kwitnienie powoli, tylko Munstead Wood się pospieszył
Buziaki Kasiu