taki odbił mi z podkładki, moze ktoś wie czy warto go trzymać. szczepienie przemarzło, zistała sama podkładki, nie wiem co z niego wyrośnie. wygląda na palmowy ale nie wiem dokładnie.
Zabiłaś mnie tym zdjęciem. Czekaj, muszę się otrząsnąć. No faktycznie, od linijki perfecto!
Czy ta rabata z ice dance jest cała w kamieniu? W sensie czy masz też kamień między trawami i czochami? Wszystko wygląda ekstra.
I jeszcze przyglądam się jak sprytnie połączyłaś dom z garażem. Mam taki sam układ i bym na to w życiu nie wpadła.
Pokazuj kobieto ogród, bo jest super.
Ej no, posadziłam już 4szt. Jak się okaże po sezonie, że za mało jednak, to dokupię. Pan powiedział, że są producentami i traw akurat im nie zabraknie Googlowałam w necie, fajny ten trzcinnik krótkowłosy.
I całe to miejsce, zaczyna zarastać.
Mam już też pomysł na tę nieszczęsną trumnę bukszpanową Ale nie zdradzę, póki nie sprawdzę kilka szczegółów jeszcze.
Witaj Aniu !!
Hosty już w większości mają kilka lat,Ale dzielone od 3 lat.
A z tym żółtym środkiem , na ostatnim zdjęciu , tak ??
To hosta Paradigm.Tak bardzo ładna.
Tak flammentane co roku nie zawodnie kwitnie.Czasami może i ta nazwa nie itotna ważne,żeby ładnie rosła i kwitła,
Dziękuję i pozdrawiam cieplutko .
Natyrałam się od wczoraj w ogrodzie niemożebnie, ale znów coś do przodu - dwie rabaty powiększone. We trójkę nawet sprawnie poszło. Dla tych, które jeszcze o mnie pamiętają parę fotek