Lejesz miód na moje serce kochanaMiło się czyta takie słowa I kiedy już zaczynam wierzyć w siebie pojawiają się zmartwienia: część bukszpanów po cięciu jakoś słabo wygląda, nie mają tej soczystej zieleni, 2 kulki mi przypaliło no i wkurzają mnie ciągle te pożółkłe ... nie wspomnę o grabach, które świecą jak na jesień ... echhh
A może też powinnam swoje tak często jak Ty podlewać florovitem? A jak to robisz konewką? czy podłączasz zbiorniczek do węża?
Za hakone dziękuję
To ostatnie zdjęcie kulkowiska to jakoś z początku czerwca musi być ... bo szałwia w tej chwili się zbiera dopiero po ostrym cięciu
Żeby nie być gołosłowna wstawię jedną fotkę "kulkowiska"
Piękny ogród dobrze że nie pod linijkę, lubię takie tajemnicze ogrody a te powojniki to chyba Princess Diana i Alionuszka jest jeszcze Happy Diana podobna ale u dołu bardziej korpulentna pozdrówka
U nas znów pada, przed chwilą deszcz mnie wygonił, robiłam porządek z tyłu na ogrodzie.
W dzbankach i kamionkach rojniki pogniły. Jest mokro w donicach i wszystko gnije.
Bratki jednak są niewzruszone i niezastąpione, im nic nie przeszkadza.
Kany jeszcze nie kwitną, czy ktoś ma komu kwitną?
Mam taki korzeń, muszę go gdzieś wykorzystać, zdobyczne kamienie, zależało mi na czerwonych myją się w deszczu.
Iza zazdroszczę Tobie chociaż dzisiaj o g,13.30 słońce wyszło i aż parzyło tak bylo gorąco, może będzie słoneczniej i cieplej
Pomponella z biała firletką kwiecistą pozdrówka