Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:25, 03 maj 2017

Do góry
Bakopa ma u Ciebie przerwy w kwitnieniu? Kusi mnie, ale kiedyś mi prawie miesiąc nie kwitła i wkurzyłem się na nią
Madżenie ogrodnika sezon 2017 11:14, 03 maj 2017

Do góry
O tej samej kanapie pomyślałem Świetna jest I w porównaniu z innymi marketowymi komplet cenowo wychodzi nieźle

Ikeę lubię, ale za drobiazgi i wyposażenie "wewnątrzszafkowe" No i za obiadki
Ogród z łezką II 11:04, 03 maj 2017

Do góry
Adela napisał(a)

Już w wielu ogródkach widzę kanciki. Ja jeszcze mam obwódki z kostki i się wkurzam, bo trawa na nie i między nimi narasta i wtedy muszę na kolanach nożem przycinać. Nie mogę tego robić kantówką, bo kostka nie jest aż tak stabilna.

Najlepiej się tnie przy kostce zwykłym sekatorem Sprawdzone, parę lat tak robię
Coś jeszcze, coś więcej... 11:01, 03 maj 2017

Do góry
Kindzia napisał(a)
Cebulowych masz sporo i same ładne. Mówisz, że China Town takie grzeczne? U mnie 3-ci rok...i są

Moje dalie w dalszym ciągu w garażu rosną

Chyba musimy ich dokupić Kasia Skoro tak się starają

Dzięki Tobie mam te dalie posadzone, przypomniałaś mi o ich istnieniu
Coś jeszcze, coś więcej... 11:00, 03 maj 2017

Do góry
Marta napisał(a)
Pięknie rozkwitł Twój ogród, trzcinniki masz już wielkie, mój dopiero co się obudził i od razu został cudownie rozmnożony Moje bukszpany w bardziej cienistych miejscach jeszcze śpią, tylko te w pełnym nasłonecznieniu nieśmiało puszczają listki, Twoje chyba też z tych leniwych

Ja też jestem leniwy jeśli chodzi o ogród to najwidoczniej rośliny zaraziły się tym podejściem Trzcinniki zostawiam w spokoju - chcę wreszcie doczekać sie ładnej przesłony w ich wykonaniu Na razie dwa razy dostały po liściach preparatem grzybobójczym i są nadal zielone - tfu tfu!
Coś jeszcze, coś więcej... 10:57, 03 maj 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

Śmieszy Cię to? Ja tu cierpię dole
Coś jeszcze, coś więcej... 10:56, 03 maj 2017

Do góry
AsiaK_Z napisał(a)
Sebku, ogród miodzio a z palcem uważaj, bo te cholerne bakterie czyhają wssszzzędzie fffiem coś o tym

Moczę go co chwilę w różnych miksturach Jak ból nie przejdzie po paru dniach to się przejdę do lekarza
Ogród dziękuje
Coś jeszcze, coś więcej... 10:54, 03 maj 2017

Do góry
amelia_b napisał(a)
dziękuję za informację, swoim też tak zrobię, nie będą mnie denerwować

Tnij Po zeszłym roku stwierdziłem, że one to lubią
Coś jeszcze, coś więcej... 10:53, 03 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Foto irysów o poranku miodzio

W ogóle foty mega soczyste, zieleń bardzo zaawansowana u Ciebie

ps. Palca współczuję, mam nadzieję, że już nie boli

Boli Nie dość, że całe ręce mam zniszczone od ziemi to jeszcze pocięte I jak się tu pokazać w pracy?
Coś jeszcze, coś więcej... 10:52, 03 maj 2017

Do góry
Bogdzia napisał(a)

No tak na któryms zdjeciu wszedł w kadr brzydki bukszpan , na szczęscie je i tak sie tnie wiec bedzie lepiej.

Z bukszpanami będzie ciężko u mnie w tym roku... Oby tylko ruszyły, choć jeden chyba się już nie ogarnie... Na szczęście mam w donicy zapasowego, to będzie na podmianę
Coś jeszcze, coś więcej... 10:51, 03 maj 2017

Do góry
Margarete napisał(a)
Skoro już ogłosiłeś koniec zimy Sebciu (opony zmienione!!) to hurra !
Ogród kolorowy, zieleń świeża, soczysta - jest ok. I magnolie cudne
U mnie Susan przyczajona... ledwie ledwie rozkwita a Piruette w ogóle nie zaczęła.
Pozdrawiam majowo i póki co jednak wiosennie !

Właśnie zerknąłem na zeszłoroczne foty z 2.05 i stwierdzam, że magnoliom i innym roślinom brakuje jakichś 3 cieplych dni, by się wyrównało kwitnienie z zeszłym rokiem Z drugiej strony jak magnolie mają kwitnąć 2 miesiące, a tulipany ponad miesiąc to mogę znieść to ciągłe latanie w kurtce
Madżenie ogrodnika sezon 2017 10:31, 03 maj 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Jak znajdziesz leżak to daj znać Bo myślalem nad Diamond Chair na balkon jak w bukszpanowym, ale chyba wolałbym jednak leżeć

Nie szukam nic specjalnego. Szukam grafitowych z tworzywa, aby leżec bez poduszek i nie konserwować ich co roku.... Nie mam czau ani ochoty aby ciagle cos malowac. Wystarczy mi elewacja na domu i drewniane tarasy... Za rok dwa tarasy zostana wymienione na kompozytowe.
Ogród z łezką II 07:44, 03 maj 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Dalie zapomnialem posadzic... Lece poki u mnie nie leje...

Z daliami jeszcze ciśnienia nie ma Sebuś, chociaż moje w garażu już do pasa urosły...
Zdążymy.
Coś jeszcze, coś więcej... 22:03, 02 maj 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Życz na cały miesiąc... W doooopie jestem z robotą Choć i tak dziś w pośpiechu coś działałem - aż za szybko... Przy cięciu OSTATNIEGO Ice Dance (a mam ich trochę) zamiast ścisnąć trawy sekatorem ścisnąłem palec wskazujący... I od dziś wiem, że 0,5 cm to jednak jest dużo, bo na tyle się wbiłem... Paznokieć zatrzymał dalsze cięcie Od dziś muszę pisać do Was fakerem - nie obrazicie się?

Coś jeszcze, coś więcej... 20:58, 02 maj 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Ciut zostawiłem - z 3-5cm
dziękuję za informację, swoim też tak zrobię, nie będą mnie denerwować
Coś jeszcze, coś więcej... 20:49, 02 maj 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Bogdziu - no właśnie nie poczeka... Przymrozki były, parę centymetrów śniegu również, jednak na szczęście przyjechałem na zielone Strat mrozowych i pozimowych jeszcze nie jestem w stanie określić, na pewno bukszpany mogłyby się ogarnąć... resztę przetrawię

No tak na któryms zdjeciu wszedł w kadr brzydki bukszpan , na szczęscie je i tak sie tnie wiec bedzie lepiej.
Na zielonej... trawce :) 20:48, 02 maj 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Brzytwa nie ogród Ale masz porządek, a niech mnie!

A gdzie tam porządek - dopiero co z częścią chwastów walczyłam, a porosło tego cholerstwa... na fotach nie widać
Ogrodowa przygoda Łukasza II 20:41, 02 maj 2017

Do góry
Luki napisał(a)
[b]

Muszę te doniczki posprzać bo na każdym zdjęciu jakieś widać

A posadż Ty sobie żurawki w puste miejsca - tyle doniczek czeka
Na zielonej... trawce :) 20:38, 02 maj 2017

Do góry
Brzytwa nie ogród Ale masz porządek, a niech mnie!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies