Anulajda w raju
21:37, 19 lip 2017
Wedding Piano zaczyna ponownie w tym miejscu a sadziłam je wiosną z doniczki,warto dla zmodelowania krzaku przywiązać pędy tyłem niewidocznie do bambusa bo się rozłażą na boki oczywiście jak komuś to przeszkadza.Ja nie jestem wielką miłośniczką białych kwiatów róż ale ten kolor mnie tu ujmuje w kształcie kwiatu i nawet piegi mi nie przeszkadzają a wręcz dodają uroku
o zdrowotności jeszcze nie mam co napisać ale liście ma ciemno intensywnie zielone,które nawet nie żółkną dołem chociaż rosną tu w takim zaciszu nóżkowo-hortensjowym gdzie tylko kwiaty słońce dostają
Home & Garden miałam 4 krzaki i dokupiłam jeszcze 4 wiosną,przez to mam porównanie że zeszłoroczne są zwarte niziutkie a starsze wypuszczaja już wczesna wiosna długie pokładające się pod ciężarem kwiatów baty, które można traktować jako okrywowe lub nie bo kwitną wszędzie, ma urokliwe kwiaty chyba niepachnące ale za to długo utrzymujące się,kwitnie non stop do jesieni ,liście ma zdrowe ciemno zielono błyszczące,nie choruje
Home & Garden miałam 4 krzaki i dokupiłam jeszcze 4 wiosną,przez to mam porównanie że zeszłoroczne są zwarte niziutkie a starsze wypuszczaja już wczesna wiosna długie pokładające się pod ciężarem kwiatów baty, które można traktować jako okrywowe lub nie bo kwitną wszędzie, ma urokliwe kwiaty chyba niepachnące ale za to długo utrzymujące się,kwitnie non stop do jesieni ,liście ma zdrowe ciemno zielono błyszczące,nie choruje