W sobotę wzięłam się za sadzonki hameln
trójkat na żółtej dostał z 7 sadzonek................pomyślałam że dobrze wypełni ta pustkę która teraz tam panuje.
na razie licho to wygląda ale myślę że przyszły sezon będzie już super
Wczoraj stojąc w kuchni dojrzałam pierwszy rozwinięty kwiat lilii
kolor taki jak chciałam, tylko wysokość lilii trochę za duża, bo w ogóle nie widac żurawek z którymi miały grac , chyba za dużo nawozu dostały hahahahaha
Witajcie :wit
Wczoraj miałam piękną niedzielę.Wizytę teściów na działce.# lata już nie byli,( nie zawsze im zdrowie już pozwala) I moje dzieci.Rodzina w komplecie.I działka, i kwiaty.Czego chcieć więcej . :?
Piękne mammy lato i mnóstwo kwiecia.Trzeba się tylko cieszyć..Dobrego tygodnia życzę.A ma być upalny.
Zastanawiam się, jakie zmiany wprowadzić tutaj. Kocimiętka w prostokącie żywopłocikowym wkurza mnie. Koty ją niszczą i przez większość sezonu jest brzydka.
Trzmieliny też tu nie będzie
Pomyślałam o sesleri jesiennej, ale kusi mnie też szpaler ML, bo on ładnie wygląda z bordowymi Pissardi. Co sądzicie? Jakieś pomysły?
Asiu, Violu, Haniu, Basiu, Gosiu dzięki za odwiedziny. Pracuję wytrwale i została mi 1/4 do wykonania. Ostatnio solidnie popadało, ogród nawodniony przed nadchodzącymi upałami. Trzeba by znowu kosić trawę - ale to dopiero po zakończeniu roboty.
Róże dzielnie znoszą deszcze a bobo zabiera się do kwitnienia.
Kochani, dziękuję Wam za przemiłe wpisy, wpadam tylko na krótko, bo czasu brak. Prace remontowe nadal trwają, więc bałagan jest dalej...
Teraz tylko kilka fotek (wraz z naszym bałaganem oraz świeżo budowanym domem sąsiada w tle rabaty)