Madżenka mam plantację mięty i skłonnam poić cię mohito ile zapragniesz za ten obrazek i kolorystykę rabaty ... a odkrycie oczywistej oczywistości po kilku latach na wyświechtanym od patrzenia obrazie jako spektakularnej nowości to już zupełnie po naszemu ... ewoluujemy i oczy patrzą inaczej
rany ale użyłam trudnych słów ... mam minę jak przeciętny amerykanin w trakcie ostatniego odcinka "Gry ... "
Widocznie za mało skoro dopiero po ulewnych deszczach odbiła
Znawca tematu kazał sadzić w błoto - takie rzadkie.... I potem co dwa dni podlewać obficie.
Moja kłosówka rośnie jak szalona.... Dwukrotne golenie już bylo... Bez golenia denerwuje mnie...
Zastanwaiam się czy azalie nie podsadzić na brzegu rabaty kłosówką. Czy nie zdominuje azalek?
Bożenko dziisiaj obrywałam kwiaty 6 rodkom... I pomyślalam sobie o Tobie.... A właściwie Twoim M ile czasu Wam to zajmuje?? Trzeba mieć do tego cierpliwość
Aniu jak mnie kiedyś praca zawodowa znudzi będę szukać, załatwiać, organizować będę impresario a inny pomysł na życie to sobie wnuczęta na tenisistów wychowam i będę wozić po świecie
Aga ogród zachwyca, to już wszyscy wiemy Ale powiem Ci że tak pieknych hakuro nigdzie nie widziałam!!! idelane!!!
A komentarze boskie nie znałam o zębach. Zawsze twierdziłam , źe włosy nie kiełbasa odrosną ale że liście nie zęby ...
Mi się dzisiaj niechcący sekator omsknął na 4 bukszany w przechowalni.... Nie mogłam wytrzymać... Ręce mnie od dwóch tygodni swędzą