Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Madzenka 21:05, 06 cze 2013

Izuś to jeden z najpiękniejszy ogrodów z CHFSh - do tej pory widzialam w nim tylko formowane graby i cisy i kjuby.... Po czterech latach ...... zobaczyłam w nim rabatę angielską

A tu sobie możesz polookać jak ten ogród w całości wygląda
http://www.crocus.co.uk/chelsea-luciano-2009/
gusiarz 21:10, 06 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)

... i jak żyć ???

Iza - OMG - ale niebiańsko..... no przecież padłam na twarz - i wiem na pewno!!! konieczne w moim ogrdzie są piwonie... są koniecznie konieczne, choć one trudne są, kwitnąć nie chcą...ale trzeba spróbować...
Konstancja30 22:26, 06 cze 2013

gusiarz napisał(a)

Iza - OMG - ale niebiańsko..... no przecież padłam na twarz - i wiem na pewno!!! konieczne w moim ogrdzie są piwonie... są koniecznie konieczne, choć one trudne są, kwitnąć nie chcą...ale trzeba spróbować...

Aga OMG ... !!! ... jak do Twojego ogrodu dołączą takie piwonie to ja padnę na twarz ... i z tej twarzy nic zostanie ...

stare piwonie z babcinych ogródków fakt fochały się po przesadzeniu ... kilka lat czasami ... ale teraz jakoś takie bardziej łaskawe się kupuje ... tak mi się wydaje ... jeszcze z twarzą ...
Konstancja30 22:29, 06 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Izuś to jeden z najpiękniejszy ogrodów z CHFSh - do tej pory widzialam w nim tylko formowane graby i cisy i kjuby.... Po czterech latach ...... zobaczyłam w nim rabatę angielską

A tu sobie możesz polookać jak ten ogród w całości wygląda
http://www.crocus.co.uk/chelsea-luciano-2009/

Madżenka mam plantację mięty i skłonnam poić cię mohito ile zapragniesz za ten obrazek i kolorystykę rabaty ... a odkrycie oczywistej oczywistości po kilku latach na wyświechtanym od patrzenia obrazie jako spektakularnej nowości to już zupełnie po naszemu ... ewoluujemy i oczy patrzą inaczej

rany ale użyłam trudnych słów ... mam minę jak przeciętny amerykanin w trakcie ostatniego odcinka "Gry ... "
Konstancja30 22:30, 06 cze 2013

Evchen napisał(a)
Ależ byłoby fajnie, gdyby na spotkania ogrodowiskowe angielskie kapelusze wdziewać

to już było wrocławska grupa tak Polskę powitała u siebie ...
Konstancja30 22:31, 06 cze 2013

Joaska napisał(a)
T aszławia Caradonna piekna jest, Danusia ja chyba ma , z tego co pamiętam to taka lekko pokładająca się jest.

piękna w rzeczy samej ...

Asia a jak ja ciem poznam w tym agro ??? ... właśnie mnie olśniło ... ...
Konstancja30 22:38, 06 cze 2013

aneta230972 napisał(a)
Ależ mnie u Ciebie nie było.Za tydzień mamy przeprowadzkę więc tak troszkę jestem usprawiedliwiona .
Ach jak ja kocham lawendę. Cudny ten Twój łan. A jak gęsto sadziłaś aby uzyskać taaaaki efekt?.
I nie mogę się doczekać malw. Ja też kilka posadziłam ale nie mam pojęcia co to będzie po tych ulewach koszmarnych.
Mam nadzieję, że mój szanowny pan lubczyk również zniesie dzielnie przeprowadzkę .
Pozdrawiam.

wczoraj znalazłam zdjęcie owego łanu sprzed roku ... obraz nędzy i rozpaczy ... więc jak tylko graty wniesiesz ... zostaw je ... sześciopaki w OBI zakup i we wrześniu będziesz miała własne łany ... moja dama z takich sześciopaków ...

to łan w debiucie

po 2 miesiącach albo mniej ... pierwsze kwitnienie

to w tym roku ale teraz już 2 razy takie

lubczyk rośnie jak chwast w porze deszczowej na afrykańskiej ziemi ... gość nie do zabicia ... da radę
Madzenka 22:39, 06 cze 2013

Iza czytasz ostatni tom czy oglądasz ostatni odcinek? Oj jeszcze oczy wyyyyyyjdą Ci z orbit....
Madzenka 22:41, 06 cze 2013

Chialam Cię poinformować, że na 99% masz lawendę szerokolistną zdjęcia z ubiegłego roku na to wskazują Dbaj o nią

Ale będzie czadowo kwitnąć
Konstancja30 22:46, 06 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Iza czytasz ostatni tom czy oglądasz ostatni odcinek? Oj jeszcze oczy wyyyyyyjdą Ci z orbit....

czytam "ucztę wron" ... i zgadzam się z Tywinem chyba, ze są miejsca i czasy kiedy wesela są bardziej niebezpieczne niż pole bitwy ...

no i ta akcja z toaletą ... a fuj ))))))))))))))

ha ... przeczytałam wcześniej dlatego nie miałam miny ... za to minę miałam przed chwilą jak zobaczyłam zaopatrzenie na waszych Bielanach wow