Więc chyba zostanę przy zbieraniu z własnej " uprawy "
Potem można przeprowadzić selekcję jak zaczynają kwitnąć
Wiadomo nie wszystkie są udane dla przykładu te są z tego samego wysiewu co wcześniejsze zdjęcia
Pomóżcie, bo teraz i ja mam problem z trawnikiem. Do poczatku czerwca rosła idealnie (rośnie juz 3 rok) i raptem zaczęły sie pojawiał takie suche lub ciemne plamy. O podobnych pisał Mixer. U sąsiadów za płotem tez widze ze zaczęły sie pojawiać podobne..
Trawa jest koszona regularnie co 5-6 dni, nawożona co 3-4 tyg i podlewana przez pol godz co 2 dni. Co to moze być? Moze to jakas choroba grzybowa? Czy faktycznie za mało wody?
Kto za tobą nadąży znowu ładne niebieskie, wrzesień może dobry byłby na sadzonki? Ale moher odpada, dziś odebrałam od mechanika, ma nowe stare wtryski (4 szt po 200 zł za szt. (można było zobaczyć jak człowiek sam siebie w d... się gryzie...), a na takich mogę jeździć 5 lat albo 5 dni
Kasiu niesamowite bo to tylko rocznikowo dwa lata
Kochana, to my w realu też tyle się znamy, a ja mam wrażenie, że od urodzenia
Bardzo szybko Ogrodowiczanie przyjęli nas do Swojego grona w realu i jestem za to dozgonnie wdzięczna Pierwsze poznane osoby były u Kondzia
Zaraz potem u Kasi Potem z górki lawinowo poleciało. Bardzo się Cieszę, że Was wszystkich znam, a i Przyjaciół nowych zyskałam
Ponieważ chwast się ściele gęsto postanowiłam z nim trochę powalczyć. Tak sobie pieliłam aż doszłam do rodków. Z jednego wystawała jakaś dziwna gałązka. Nie namyślając się wiele wydarłam. A tam taka niespodzianka .