OOOO takie kwiatki to i ja lubię Mowa o lampiszczach rzecz jasna sama posiadam kilka sztuk w swojej kolekcji więc doskonale rozumiem zamiłowanie męża do tego typu dekoracji.A tak w ogóle to miałam się przywitać tylko,ze lampy tak przykuły mą uwagę,ze zapomniałam co miałam napisać ?...aaaa tak, juz wiem lubię drewno! A ogród podglądam zza płotu od czasu do czasu i wspaniale ewaluuje,okoliczności przyrody przepiękne
Z rana ogrod pachnie poranki em i moim psem haha )))
Fotki z tel czasu brak moje kwadrat w nowej odłonie może wreszcie spodoba mi się ta rabata. Wiecznie mi coś w niej nie pasuje. Kostki będą różnej wysokości na razie nadajemy im kształt
I moja biedronkowa gwiazda przez, którą zachorowałam na różyczkę
Płatki ma przyklejone chyba na klej
W dzień jest pomarańczowa wieczorem malinowa, aparat w telefonie nie umiał się zdecydować. I pokazał jej dwa kolory
Dziękuję za zaproszenie do Twojego pięknego ogrodu.
Nie wypada przyjść na pierwszą wizytę z "gołymi rękami" a więc to dla Ciebie.
I jeszcze taki mały drobiazg
Mirelka o ile dobrze kojarzę masz takie miejsce podobne u siebie tak? Faktyxznie teraz kiedy wszystko podroslo fajnie wygląda.
Mirelka powiedz mi proszę jak obcinasz swoją szałwie po kwitnieniu? Ostatnio kupiłam na ryneczku, ale już przekwitnieta i nie wiem jak ja ściąć? Same te kwiatuszki co kwitły, czy niżej? Nie mam pojęcia