Impresario pyta się kiedy ma wykonać zapisy kontraktu Tzn kiedy rabata angielska się będzie tworzyć. Impresario musi bowiem jakiś kalendarz występów gościnnych ustalić a z czasem ostatnio krucho....
U mnie tylko mży, to już pawie jakby słońce jak napisała Annia G
Madziu sprawdź czy smsy od Gabi nie trafiły na tablet... Ja mam tak z M... Wysyłam i'message i trafiają wyłącznie na tablet , nie docierają na komórkę....
Pozdrawiam wszystkich odwiedzajacych
Chłopakom dziekuję za linki... Och naoglądałam się wczoraj....
Szukam pomysłu na rabatę z amanogawami, pod ktorymi latem rosną miskanty i liliowce a zimą jest łyso. Więc chyba dodam kule bukszpanowe, wyrzucę sosnę (kolejna u mnie zamiera) i dosadzę bylin w przyszlym roku na wzór angielskich rabat Ale na razie sobie powolutku dumam, nie spieszy się....
Moja wąskolistna była przeze mnie słabo przycięta w ubiegłym roku. W tym potraktowałam ją za ostro i kilka krzaczków słabo ze zdrewniałych łodyg odbija.
Na razie z wymianą lawendy się nie spieszę (info dla Ev) bo zobaczę jak ta szerokolistana (???? Lub vera) będzie po kolejnej zimie wyglądać. Każda lawenda przez pierwsze lata pięknie wygląda...
Ja to mam głowę - do noszenia kapelusza się tylko nadaje, bo pusta, oj pusta...
Głowię się od jakiegoś czasu, jak Wam te roślinki wysłać, a na to, że wystarczy do Dany podrzucić, nie wpadłam.
Dobrze, że choć Madżenka ma głowę nie od parady