Zakwitła jednym kwiatem ale ma różowy odcień więc nie wiem czy to ta co miała byc. Jak Twoja zakwitnie to zobacz czy ma też różowy odcień. Martwie sie bo sadzonka była mała a ten deszcz może sprawic że zgnije. Już kiedyś tak jedną straciłam a była cudna.Pozdrówka Irenko.
goździki tak subtelnie sobie som ... ... a całośc tak dorodnie ... że tylko jak te ptaszki zerkać całymi dniami zza drzewka ...
grad mi poszrpał liście hosty ... a było już 8 chyba ... nie lubię gradu a liście będą nowe bo się zagnieździła i jej chyba dobrze ... reszta też ma się dobrze ... w trzmielinie (chyba o wielka ignorancjo - no chyba trzmielina ) pojawiają się nieśmiało nowe listki ... takie małe chyba fijołek robi się wcale nie małe ...
aksamitka nie wsiałam ... idiot zapomniałam przez te szaleństwa chodnikowo tarasowe ... ale wsieję teraz ... będzie później na jesień ... jaki ona ma kolor ? pamiętasz ...
Piekne widoki Irenko i nie widac u Ciebie tego deszczu. Zazdroszcze wykoszonej trawy Piękne te czosnki, one sa takie fotogieniczne Musze ich wiecej u siebie posadzic.A hostom ta pogoda się podoba. Pozdrawiam