Mala_Mi
21:25, 04 cze 2013

Z braku czasu zastosuję skrót telegraficzny, o ile wogle tak potrafię 
Bogda - nie przepadam za kuchnią francuską
Justynka- to samo uważam, że katalpa ma tyle innych zalet, że wogle mi nie przeszkadza, że zaczyna późno wegetację
Strączki są wystarczającą ozdobą
No i zimą to najładniejsze drzewko bożonarodzeniowe....
Zbysiu - moja wyobraźnia dziś przytępiona... wygląda jak chmury
Ale obstawiam pełną petunię, albo iryska
Gooopia, jak zagadka to trzeba było najpierw się zapytać co jest do wygrania 
Gierczuś - solniczka to gooopi też pomysł..... zasalarz glebę i potem kiesko Ci wszytko będzie rosło
Musisz zmienić metody .... ja dziś stwierdziłam, że w zeszłym roku czujność rewolucyjną uśpiłam, bo myślałam, że się pozbyłam skutecznie, wiosną nie miałam czasu, a teraz mi się strasznie rozpanoszyły. M wraca ze spaceru z psem i stwierdza, że jakoś na polach ślimaków mniej...... owszem - mniej, bo przylazły do mnie 
Ogólnie - U mnie dalej leje tak jak i chyba u Was... trawnik chlupie i bulgoce przy każdym kroku.. jak na materacu wodnym. Ślimaki na foto nadziany na gwożdzia

Bogda - nie przepadam za kuchnią francuską

Justynka- to samo uważam, że katalpa ma tyle innych zalet, że wogle mi nie przeszkadza, że zaczyna późno wegetację

Zbysiu - moja wyobraźnia dziś przytępiona... wygląda jak chmury

Gierczuś - solniczka to gooopi też pomysł..... zasalarz glebę i potem kiesko Ci wszytko będzie rosło

Ogólnie - U mnie dalej leje tak jak i chyba u Was... trawnik chlupie i bulgoce przy każdym kroku.. jak na materacu wodnym. Ślimaki na foto nadziany na gwożdzia