Gosiu, dziękuję.
Niestety nie wiem co ta za różyczka ta drobna żółta.Kiedyś dostałam małą sadzonkę od znajomej.była przesadzana.Bo nie pasowała mi w tym miejscu.
Hosty rośną dobrze.Lubię te roślinki, bo takie są bezobsługowe.Napartnice miałam tylko jeden kolor.Teraz już mam 2
Clematisy też lubię.Mam je posadzone w różnych miejscach
Jeszcze mam ochotę na jakiś clemek , może właśnie poszukam czegoś w E-clem.
Dziękuję i pozdrawiam
Jolu. powojnik ma nazwę Ville de Lyon. U mnie trzeci rok, za bardzo mu nie dogadzam, rośnie na słońcu a w nogach jakieś byliny. Nie jest z tych sięgających komina, chyba.Ale jest napisane ,że może być 4 , 5 metrowy
Ale myślę, że w cieniu byłoby mu lepiej, i chyba go przesadzę. Kwitnie do września na tegorocznych pędach, Tniemy 30, 40, w każdym roku podwyższając miejsce cięcia. 50 cm Tak wyglądał 11 maja po gradobiciu 2 pędy zostały utrącone.
taki odbił mi z podkładki, moze ktoś wie czy warto go trzymać. szczepienie przemarzło, zistała sama podkładki, nie wiem co z niego wyrośnie. wygląda na palmowy ale nie wiem dokładnie.
Zabiłaś mnie tym zdjęciem. Czekaj, muszę się otrząsnąć. No faktycznie, od linijki perfecto!
Czy ta rabata z ice dance jest cała w kamieniu? W sensie czy masz też kamień między trawami i czochami? Wszystko wygląda ekstra.
I jeszcze przyglądam się jak sprytnie połączyłaś dom z garażem. Mam taki sam układ i bym na to w życiu nie wpadła.
Pokazuj kobieto ogród, bo jest super.