Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

leon60 21:35, 02 lip 2017

super
beata_m 22:37, 02 lip 2017

wrobelki napisał(a)
Ale trafiłam super Ci wszystko rośnie. Beatko przypomnij mi co to za trawkę masz w donicy? Cudnie wygląda

Wróbelku mój miły dziękuję, a co do donicy toż to stipa najzwyklejsza siana w marcu z nasionek i podpędzona pod oknem dachowym nawet dość ładnie się rozrosła
beata_m 22:39, 02 lip 2017

babka napisał(a)
Jak soczyście i kolorowo, do schrupania wszystko Wykorowałaś przy donicy, jaki plan na nasadzenia w tym miejscu ?
Główkowate stoją Ci jak na drutach, wiesz moje jakieś paralityki powykręcane
A donice to Twoja produkcja jest ? Byłam wczoraj w casto i o zaprawie zapomniałam a klosze czekają

Ollala wykorowałam choć nie jestem pewna czy tak zostanie na zawsze kamyczki też po głowie chodzą ... tulipaniska tam zostawiam, ale muszę przyznać szczerze, że nie wiem co dosadzić dołem ... zupełna pustka jeśli chodzi o pomysły. Wiesz co czosnki tam ładnie stoją ale paralityki też mam u siebie ale w innym miejscu te doniczusie dwie to moje próby zabawy z betonem i też nad kulami rozmyślałam, cement mam, piasek mam tylko kloszy nie mam, można kupić takie kloszę bez problemu???
beata_m 22:43, 02 lip 2017

anbu napisał(a)
Wow ale kolorki soczyste

Ania chyba coś w aparacie musiało być podkręcone bo w porównaniu z poprzednimi zdjęciami to bardzo nasycone kolorki wyszły
beata_m 22:44, 02 lip 2017

leon60 napisał(a)
super

eeee tam, do suuuper to jeszcze daleka droga
babka 22:47, 02 lip 2017

Za tanimi kloszami można się rozejrzeć w sklepach ze starociami. Ja co prawda mam z zapasów domowych ale też tylko kilka mi zostało. Musze zacząc się rozglądać
beata_m 20:32, 05 lip 2017

babka napisał(a)
Za tanimi kloszami można się rozejrzeć w sklepach ze starociami. Ja co prawda mam z zapasów domowych ale też tylko kilka mi zostało. Musze zacząc się rozglądać

wiesz, że widziałam je na allegro tylko chyba małe średnica 15 cm, ale podjadę do jakiegoś elektrycznego sklepu może będa mieć
beata_m 20:39, 05 lip 2017

moja zmora ... wpędzająca mnie w depresję ogrodową ... jutro jadę po trutkę ... dr. google mówi: nornice, karczownik lub mysz polna, kopczyki świeżej ziemi, a zaraz pod powierzchnią grządek można znaleźć wydrążone korytarze, roślini w powietrzu .. już jedną szałwie straciłam, chodzę i deptam dzień w dzień rabatki dwie przeorane te świeże rabatki co przekopywałam glinę z piachem, i obornikiem na zimę, wyściółkowałam niedawno i okazało się, że stworzyłam idealne warunki dla jakiegoś paskudnego gryzonia

babka 20:47, 05 lip 2017

Oj nieproszeni, niemile widziani goście. No nie lubimy tego, nie lubimy!
beata_m 22:35, 05 lip 2017

ojjj bardzo nie lubimy