Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

paulina_ns 21:05, 05 lip 2017

Paula odpisałam.

Lavender Ice, a szczególnie dla Pauli

Anulka dziękuję,na szczęście mam ją już u siebie i mogę podziwiać na żywo chociaż u mnie wygląda trochę inaczej, ale daje jej szansę jeszcze cała zapaczkowana jest to chociaż tymi kwiatami oczy naciesze
paulina_ns 21:07, 05 lip 2017

Anulka nie zapomniałas o mnie z carexami i Beatles? jutro mają przyjść, trochę się stresuje...
Zana 21:12, 05 lip 2017

Ola a ja tu dla Ciebie właśnie trzcinnika szykuję:

taki był pierwszego kwietnia, to jego wielka zaleta, że tak wcześnie wyłazi:

Tu w oddali przed wiązem wredei, na tle rododendronów

babka 21:19, 05 lip 2017

Bardzo ładny, bardzo mi się podoba. Aktualnie jak wysoki już jest? tak mniej więcej
Edit - dziękuję, że pamiętałaś
Zana 21:23, 05 lip 2017

Paulinka nie zapomniałam, ja Ci je kochanie sfocę, ale dopiero w weekend, bo ja mam ogród na odległość niestety.
Taką fotkę znalazłam z ubiegłego roku, robiona pod koniec lipca, szacuję że gdzieś miesiąc po posadzeniu. Tu wyraźnie widać różnicę, te dwie na środku lekko z tyłu to montany a pozostałe to beatlesy:

Wtedy jeszcze jako tako wyglądały, ale w tym roku wyglądają okropnie, zostały mi jeszcze trzy do wymiany na tym kole.
Zana 21:24, 05 lip 2017

Ola mierzyłam go akurat w ostatni weekend bo sama chcę go dokupić w inne miejsce. Aktualnie wysoki na metr i szeroki na 110-120 cm w górnej części, bo przy ziemi oczywiście dużo węższy.
babka 21:27, 05 lip 2017

Super, dziś normalnie koncert spełnionych życzeń mam
Zerkniesz do mnie ocenić ile bym musiała sztuk zakupić ?
paulina_ns 22:02, 05 lip 2017

Zana napisał(a)
Paulinka nie zapomniałam, ja Ci je kochanie sfocę, ale dopiero w weekend, bo ja mam ogród na odległość niestety.
Taką fotkę znalazłam z ubiegłego roku, robiona pod koniec lipca, szacuję że gdzieś miesiąc po posadzeniu. Tu wyraźnie widać różnicę, te dwie na środku lekko z tyłu to montany a pozostałe to beatlesy:

Wtedy jeszcze jako tako wyglądały, ale w tym roku wyglądają okropnie, zostały mi jeszcze trzy do wymiany na tym kole.

Faktycznie widać różnice, eh oby dobre do mnie dotarły, a czemu wyglądają teraz okropnie? Szkoda, bo jeszxze jakby ładnie rosły to pomyłka mogłaby być darowana, a nie myślałaś, żeby reklamację złożyć? Ciekawa jestem czy by wymienili.
mrokasia 22:11, 05 lip 2017

Zana napisał(a)

A te trawki to te carexy phoenix?
Zana 22:15, 05 lip 2017

Tak Kasiu, te z przodu to phoenix.