Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:40, 17 sie 2015

Do góry
poczytałam i nie sposób nie podpisać się pod tym co napisała Ewa. Ważne by nie dać się zwariować...
Pszczelarnia 23:38, 17 sie 2015

Do góry
Ewa poczytałam u Marzenki to co napisałaś o ochronie i powiem po raz kolejny MĄDRA Z CIEBIE KOBIETA !
poza białym i czarnym są różne odcienie szarości...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:04, 17 sie 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

jak na wczasach
Nie wysiały mi się kosmosy z nasion niestety...
Pod drzewami mam hosty i bardzo ładnie tam rosną.

Super, dziękuję za radę! Spróbuję u siebie
Pozdrowionka zostawiam!
Pszczelarnia 22:28, 17 sie 2015

Do góry
wygooglałam ślaz i wygląda mi na taki jak Twój jest podpisane ślaz dziki (malwa) no i bądź człowieku mądry
Pszczelarnia 22:24, 17 sie 2015

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Koper, Pani, koper. Będzie kwiatek jeden, jak uda mi się Artystkę namówić.

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:21, 17 sie 2015

Do góry
Kasya napisał(a)

az metr ? duzo...

a jaka to brzoza ? tylko listkow troche widac
w sumie jest około metra różnicy w tym miejscu jeśli porówna się pozom z miejsca przy wiacie i siatce za thujami.
Brzozy kupowane w erze przed ogrodowiskowej jako nieznane
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:18, 17 sie 2015

Do góry
Pawlus napisał(a)
Masz przeobrzydliwie przepięknie

dzięki lepiej przeobrzydliwie przepięknie niż przeobrzydliwie paskudnie hahahaha
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:14, 17 sie 2015

Do góry
leon60 napisał(a)
Niesamowicie mi się u Ciebie podoba ! Uwielbiam ludzi dbających o swój ogród z taką miłością
to miłe, masz rację lubię to co robię często rozmawiam sobie z roślinkami, może i one mnie lubią
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:12, 17 sie 2015

Do góry
ane3ka napisał(a)
Aleś dała czadu ze zdjęciami. Faktycznie suszy u Ciebie Ani śladu.
Strasznie podobają mi się te nietypowe kosmosy. Chętnie pisałabym się na siewki jeśli jest tylko taka możliwość. Rutewka jest cudna! Strasznie mi się podoba zdjęcie z ciurkadełkiem z bliska. Miałam ochotę polizać monitor. I basen z leżakami klasa! Jak na wczasach olinkliziw
Aneto, powiedz mi, co polecasz posadzić pod drzewami? Czy funkie się sprawdzą? Mam migdałka pod którym chciałam coś dosadzić. Jest tam półcień. Migdałek szczepiony na pniu nie jest wysoki, ale korona tylko w niewielkim stopniu przepuszcza promienie słoneczne. Przykładowo, szałwie omszone wyrosły mi tam liche - wysokie i cienkie. W innym miejscu utworzyły zgrabne, gęste krzewy.

jak na wczasach
Nie wysiały mi się kosmosy z nasion niestety...
Pod drzewami mam hosty i bardzo ładnie tam rosną.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:10, 17 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

czyli z tych, które zostały w gruncie na zimę nic się wiosną nie pokazało, wszystkie padły?
A czym nawozisz?

niestety... z nasion też nic nie wyszło... podlewam florowitem
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:08, 17 sie 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Ogród powstał nie tylko z miłości do zieleni, ale z potrzeby działania. I to widać w każdym miejscu. Pracowitość + miłość do zieleni = efekt. NO i jako przyprawa dużo estetyki i gustu
Czytam, że to ciurkadło z donicy jest Ja jedynie co to dałabym je bliżej altany/pergoli... tam gdzie się często siedzi.. Ale tu wygląda super...

Ania weź pod uwagę, że u mnie mała przestrzeń i od rogu gdzie stoi ciurkadło do pergoli jest pewnie ze 3 metry
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:08, 17 sie 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Ogród powstał nie tylko z miłości do zieleni, ale z potrzeby działania. I to widać w każdym miejscu. Pracowitość + miłość do zieleni = efekt. NO i jako przyprawa dużo estetyki i gustu
Czytam, że to ciurkadło z donicy jest Ja jedynie co to dałabym je bliżej altany/pergoli... tam gdzie się często siedzi.. Ale tu wygląda super...

Ania weź pod uwagę, że u mnie mała przestrzeń i od rogu gdzie stoi ciurkadło do pergoli jest pewnie ze 3 metry
Pszczelarnia 21:37, 17 sie 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Ewa czy dobrze doczytałam że dom będzie w kwiaty????? aaaa jeśli tak to czuje klimat i nie mogę się doczekać tego obrazka
uwielbiam Twoje zdjęcia, magia Pani magia
a to coś co wygląda jak koper to koper? bo szukam czegoś takiego do róż i już myślałam by koper wysiać

Koper, Pani, koper. Będzie kwiatek jeden, jak uda mi się Artystkę namówić.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:30, 17 sie 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

gracilis? co masz na myśli?

murek w najwyższym miejscu ma chyba 70cm, plac zabaw też jest wypoziomowany o jakieś 30 cm czyli ww sumie jest metr różnicy w wysokości...

az metr ? duzo...

a jaka to brzoza ? tylko listkow troche widac
Pszczelarnia 19:42, 17 sie 2015

Do góry
Ewa czy dobrze doczytałam że dom będzie w kwiaty????? aaaa jeśli tak to czuje klimat i nie mogę się doczekać tego obrazka
uwielbiam Twoje zdjęcia, magia Pani magia
a to coś co wygląda jak koper to koper? bo szukam czegoś takiego do róż i już myślałam by koper wysiać
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:29, 17 sie 2015

Do góry
widzisz ilu chętnych zrób casting
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:03, 17 sie 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
teraz w upały miały trochę poprzypalane listki, ale je wycięłam. Kosmosy miałam w tamtym roku, ale nie miałam gdzie ich przetrzymywać więc potraktowałam jako jednoroczne. Nic im nie robię poza systematycznym obcinaniu przekwitłych i nawożeniu.

czyli z tych, które zostały w gruncie na zimę nic się wiosną nie pokazało, wszystkie padły?
A czym nawozisz?

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:02, 17 sie 2015

Do góry
ja bym przyjęła tylko miejsca brak
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:47, 17 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
solidna porcja zdjęć z przepięknego ogrodu!
Ana masz Elatę i czekoladowe kosmosy, odnośnie Elaty chciałam zapytać jaką masz o niej opinię, czy u Ciebie końce liści jej przysychają?
A jeśli chodzi o kosmosy, nie wiem, czy to pierwszy rok gdy je masz, jeśli nie to czy wykopywałaś kłącza na zimę? A w ogóle co Ty im robisz, że tak pięknie stoją na baczność?, moje leżą.
Przekwitłe kwiaty wycinasz?
teraz w upały miały trochę poprzypalane listki, ale je wycięłam. Kosmosy miałam w tamtym roku, ale nie miałam gdzie ich przetrzymywać więc potraktowałam jako jednoroczne. Nic im nie robię poza systematycznym obcinaniu przekwitłych i nawożeniu.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:45, 17 sie 2015

Do góry
Donia72 napisał(a)

Czyli lepiej kupić za rok rubrum?
vertigo było u mnie wyższe niż rubrum, ale rubrum chyba bardziej mi się podoba ze względu na 'kotki'
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies