Ewa czy dobrze doczytałam że dom będzie w kwiaty????? aaaa jeśli tak to czuje klimat i nie mogę się doczekać tego obrazka
uwielbiam Twoje zdjęcia, magia Pani magia
a to coś co wygląda jak koper to koper? bo szukam czegoś takiego do róż i już myślałam by koper wysiać
Tam późnym popołudniem, na skraju właśnie, jest całkiem dużo słońca. Pytanie tylko, czy wystarczy. Trochę boję się hybryd - bo czy one wytrzymałe? Pomyślę jeszcze, może na próbę krzak posadzę i zobaczę, jak będzie sobie dawał radę.
Funkie oczywiście mam w planach. Co kwitnie teraz w lesie? Myślę o poprzednich latach, bo w tym roku to wszystko wokół wysuszone na wiór, i chyba głównie wrzosy, ale u mnie raczej za mało kwaśno. Zajrzę do Agnieszki i popytam.
Coton Manor natchnął mnie orlikami. Pomyślałam też o dzwonkach brzoskwiniolistnych.
A ta świecznica z Twoich zdjęć? Jakie ona ma wymagania?
Aminek z aksamitkami świetny
Topolanka poczytaj wątek "Leśne Wzgórze" Ani ogród jest podobny do Twojego, a bardzo fajnie go zagospodarowuje. Wiewiórę ma w avatarku
W razie problemów znajdziesz ją u mnie w wątku