Ogród powstał nie tylko z miłości do zieleni, ale z potrzeby działania. I to widać w każdym miejscu. Pracowitość + miłość do zieleni = efekt. NO i jako przyprawa dużo estetyki i gustu Czytam, że to ciurkadło z donicy jest Ja jedynie co to dałabym je bliżej altany/pergoli... tam gdzie się często siedzi.. Ale tu wygląda super...
czyli z tych, które zostały w gruncie na zimę nic się wiosną nie pokazało, wszystkie padły? A czym nawozisz?
Aleś dała czadu ze zdjęciami. Faktycznie suszy u Ciebie Ani śladu. Strasznie podobają mi się te nietypowe kosmosy. Chętnie pisałabym się na siewki jeśli jest tylko taka możliwość. Rutewka jest cudna! Strasznie mi się podoba zdjęcie z ciurkadełkiem z bliska. Miałam ochotę polizać monitor. I basen z leżakami klasa! Jak na wczasach olinkliziw Aneto, powiedz mi, co polecasz posadzić pod drzewami? Czy funkie się sprawdzą? Mam migdałka pod którym chciałam coś dosadzić. Jest tam półcień. Migdałek szczepiony na pniu nie jest wysoki, ale korona tylko w niewielkim stopniu przepuszcza promienie słoneczne. Przykładowo, szałwie omszone wyrosły mi tam liche - wysokie i cienkie. W innym miejscu utworzyły zgrabne, gęste krzewy.
Niesamowicie mi się u Ciebie podoba ! Uwielbiam ludzi dbających o swój ogród z taką miłością
Masz przeobrzydliwie przepięknie
az metr ? duzo... a jaka to brzoza ? tylko listkow troche widac
jak na wczasach Nie wysiały mi się kosmosy z nasion niestety... Pod drzewami mam hosty i bardzo ładnie tam rosną.