Wszystko od pogody jest zależne, ale w sierpniu chciałabym pojechać i bynajmniej nie chciałaby taką sama trasą wchodzić i schodzić
ta trasa:
Wyprawa na Skrzyczne, Malinowską
Skałę, Malinów oraz Przełęcz Salmopolską (5 h 30 min)
to juz by mi wystarczyło te 5 godzin, ale musze gdzieś auto zostawić i potem z Salmopolskiej do niego dotrzeć. Więc myslałam o jakimś autobusie.
Az taka nachalna nie będę, ale mam nadzieję, że kiedyś będzie nam dane się spotkać.
Analizowałam sobie już trasę http://www.beskidslaski.pl/Szczyrk/szlak1.html
więc albo z Buczkowic, albo ze Szczyrku, ale ja chcielibyśmy zostawić auto to chyba lepiej w Szczyrku, bo z Przełęczy Salmopolskiej chyba będzie tam łatwiej dojechać autobusem. Musze jeszcze te Szczyrki (Skalite, Salmopol)rozgryźć.
Nie wiesz, czy z Przełęczy Salmopolskiej są połączenia autobusowe do Buczkowic, i gdzie znajde rozkład?
Witaj Gosiu. Zwiedziłam Twój piękny ogród, miło było cię wirtualnie poznać, widać, że jesteś bardzo ciepła osobą. A jako że mieszkamy troche po sąsiedzku, pozwól, że będę zaglądać.
A jak wybiorę się na Skrzyczne, to będę machać nie tylko do Łukasza ale do Ciebie również.
....nie mam różanki, niestety...może kiedyś...w moim ogrodzie jest tylko 6 róż na razie i one są malutkie jeszcze - dopiero w tym roku posadzone, więc efektu nie robią, czasmi nawet ich nie widac zza innych roślin no i jeszcze nie kwitną tak okazale jak powinny....
Jagódko zapisuję sobie w utworzonym folderze znajomych z Ogrodowiska, żeby chociaż wirtualnie się z Wami spotkać. Masz swoje zdjęcie w wątku. Podaj prosze stronę, jeżeli jest.
Musze sobie co jakiś czas Was oglądać, żeby wiedzieć z kim rozmawiam