Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

17:48, 10 sie 2014
BusyBee napisał(a)

Dziewczyny, co Wy z tą jesienią? Nawet nie wspominajcie! bo jak usłyszy, to jeszcze przyjdzie

Jesień,jesieniucha..a kysz...oby lato było jak najdłużej
18:32, 10 sie 2014
ewakatowice napisał(a)

Anulka, jak pytasz o kominek meksykański czyli to gliniane coś na placyku to spisuje się rewelacyjnie.
Stoi od ubiegłego roku, dogrzewam się w jesienne i zimowe wieczory a i często pełnił funkcje grilla.Oczywiście możesz schować, ciężki jakoś szczególnie nie jest około 15 kg… w 3 elementach …
Jak ten potłukę (przecież nic nie jest wieczne) to kupię metalowy

Całosezonowo „działa”
Jak pytasz o sam grill to, nie zabieram to jest postawiony na „stałe”

Chodziło mi o ten meksykański.Przydałby mi się taki skoro posłużyć może i za kominek i za grill,fajnie byłoby tak posiedzieć i ogrzać się Grill ten na stałe też mi się podoba a tak w ogóle to wszystko mi się u Ciebie podoba i ten liściorek bordowy na klonie też I widzę fajną michę z moimi ulubionymi rojnikami
Mirka 20:37, 10 sie 2014

Ewa dzięki za ten korzonek będę we wrześniu przesadzać sosny i podleję nim po posadzeniu
bdan 10:39, 11 sie 2014

ewakatowice napisał(a)

Ewa trochę przeczytała, trochę przeleciam pismo obrazkowe. Gratuluje ogrodu, przepięknie to zaaranżowałaś. Pozdrawiam i zaznaczam
nicol21 11:03, 11 sie 2014

ewakatowice napisał(a)

Ewelinko, co się nabijasz?
… że tyle mi zeszło na „robocie” i to nie swojej…

Przynajmniej doświadczenie zdobyłam i dziękuję swojej kondycji fizycznej, że w formie i nic mnie nie boli po robocie.
Pare godzin biegania po drabinie z rękami w górze… uff i jak nówka nie śmigana dalej

ale to które te tuje od sąsiada ciełaś? czy może u niego w ogródku też
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
ewakatowice 11:38, 11 sie 2014

nicol21 napisał(a)

ale to które te tuje od sąsiada ciełaś? czy może u niego w ogródku też

Ewelinko, przecież moje to młodziaki w przeciągu 4 godzin musiałabym z nich piłeczki do golfa zrobić
Sąsiada cięłam. Wiesz ile mam worów, bo przecież jak już się zgodził to i wygrabiłam i zabrałam do siebie śmieci.
Frajerstwo ale cóż dla dobra „sprawy”.
ewakatowice 11:41, 11 sie 2014

bdan napisał(a)

Ewa trochę przeczytała, trochę przeleciam pismo obrazkowe. Gratuluje ogrodu, przepięknie to zaaranżowałaś. Pozdrawiam i zaznaczam

Witam w ogródku
Poszaleć się nie da w małym ogródku. Fajnie, ze się podoba.
Ściskam na dzień dobry bardzo serdecznie.
ewakatowice 11:43, 11 sie 2014

Mirka napisał(a)
Ewa dzięki za ten korzonek będę we wrześniu przesadzać sosny i podleję nim po posadzeniu

Mireczko, to Toszka taka mądra.
Jedynie zastosowałam się i przekazuje dalej pomocne informacje

ewakatowice 11:47, 11 sie 2014

Aniulka napisał(a)

Chodziło mi o ten meksykański.Przydałby mi się taki skoro posłużyć może i za kominek i za grill,fajnie byłoby tak posiedzieć i ogrzać się Grill ten na stałe też mi się podoba a tak w ogóle to wszystko mi się u Ciebie podoba i ten liściorek bordowy na klonie też I widzę fajną michę z moimi ulubionymi rojnikami

Anulka, Jak będę obsadzać zielony dach od szopy to się zwrócę do Ciebie by skorzystać z Twojego doświadczenia skalniakowego.
Mój kominek zakupiony po emisji programu Maja w ogrodzie…
Ostatnio był odcinek ze stawem…. Dobrze, że nie kopię hahahahahah

a liściorki to już całe dwa czerwone na klonie....

BusyBee 12:01, 11 sie 2014

Ktoś tu chyba ma wolne, lata po Ogrodowisku i kuka po ogródkach
A ludzi jakoś mało- pracują albo się wakacjują