Witaj Aga Strumyk ma 2 lata. Podjęłam się poszukania zdjęć ale uświadomiłam sobie, że nie fotografuję u siebie tego, co jest brzydkie.
A jest tego trochę, na ciasnym podwórku widać jak na dłoni.
2015
Iwonka Mirelka satysfakcja jest ogromna z własnych sadzonek ale co najmniej jeden sezon potrzeba aby się rozrosły.Na przykład Kocimiętka wysiewana w zeszłą wiosnę dziś tak kwitnie.Jest taka duża kępa nadająca sie do dzielenia.
Nie mogłam znaleźć tego pomarańczu Gdybyś nie napisała, to bym go nie zauważyła. Ślicznie Ci rośnie ten niwak na rabacie
Gosiu, wiesz, ze mi czerwony klonik zmarzł na amen?
Szkoda mi Twoich rododendronów, tak pięknie zawsze kwitły. Może to nie tylko przez mrozy, ale też przez szuszę z ubiegłego roku?
Moje na szczęście rh dobrze się mają i kwitną wszystkie po kolei. U mnie susza - podlewam codziennie.
Czosnek mam i ja Sama nie wiem skąd się wziął, w zeszłym roku już go nie było, gdzieś go przekopałam z innymi roślinami i oto znowu jest Mus dokupić cebulki na jesień.
I orliki, które uwielbiam. A z lewej widac fragment ciemiernika, który wybujał mocno chyba po skorupach jaja
Dzisiaj dokupiłam inną odmianę orlika całkiem przypadkiem, bo pojechałam tylko po surfinie Jutro się będę bawić łopatką.