Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

Mala_Mi 22:14, 30 maj 2017

A ja TV nie oglądam, powtórki Mai hurtem lecę co jakiś czas na internecie.. muszę odszukać Was.
Bajkowy ogród jak najbardziej nadaje sie do TV A takich floksów to chyba nie ma w żadnym ogrodzie

weronika77 02:03, 04 cze 2017

Richie napisał(a)
Jest bajkowo, oglądałem i gratuluję

Dzięki, niedawno podziwialiśmy Twoje piękności ogrodowe w TVN.Pozdrawiam!
Nie udało mi się wgrać zdjęć z telefonu, spać się nie da bo u sąsiadów w ogrodzie "sylwester".

weronika77 22:22, 06 cze 2017

Joku napisał(a)
Ależ masz przepiękny las. Wyrazy uznania!

Dziękuję Jolu, będzie ładniejszy. Pozdrawiam.

Scieżki z hostami, paprociami, szkarłatkami, bergeniami, brunerami, naparstnicami, rojnikami, rozchodnikami, chryzantemami, hortensjami, liliami, tojeścią, tawułami i tawułkami,weigelami i trawami, margerytkami wczesnymi i późnymi...Konwaliowe i fiołkowe poletka przekwitły ale zielenią się liśćmi.

Jest też bez czarny, przymiotno zakwita koronkowymi kwiatami. Do tego wiewiórki, bażanty i mnóstwo ptactwa.

weronika77 22:32, 06 cze 2017

Pachnie goździkami...kwitną pierwsze peonie.

weronika77 22:48, 06 cze 2017

Richie napisał(a)
Jest bajkowo, oglądałem i gratuluję

Z podziękowaniem wgrywam kwiaty dla Ciebie.

weronika77 23:29, 06 cze 2017

Mala_Mi napisał(a)
A ja TV nie oglądam, powtórki Mai hurtem lecę co jakiś czas na internecie.. muszę odszukać Was.
Bajkowy ogród jak najbardziej nadaje sie do TV A takich floksów to chyba nie ma w żadnym ogrodzie
1. niespodzianka dot.Akademii Ogrodnika z 21.05.17r. Sadzenie surfinii.

Surfinie posadzone.
2. niespodzianka jw.(będzie o odnawianiu oczka, nie wiem kiedy to pokaże Maja...)

Nowe oczko z nowymi sadzonkami "spadło nam z nieba".

Stare oczko z wytarganą folią przez obce psy, młode szkodniki, które są w stanie pokonać nasze "ażury" w ogrodzeniu. Anieli to widzieli, i taką nagrodę mamy, którą przyjmujemy z ogromną wdzięcznością. O aniołach będzie potem.

Jeden szkodnik to ta kokietka karmiąca dzieciaki, może nawet...naszego Kajtka. I nadal ją nie obchodzi, że telewizja chce pokazać zasikany (delikatnie mówiąc) przez nią nasz trawnik, o który pan dbał bardziej niż o mnie.
I nasz uciekinier, który został pogryziony przez rywali, i z płaczem obchodziliśmy moją okrągłą rocznicę. Teraz mamy nagrodę i się cieszymy.
Aniu przyjm od nas buziaki i lizaczki od Kajtka. Nawet już nie będę wyliczać co mi zmarzło, ale może nie zmarniało. Pozdrawiamy z tym co piękne zostało.
Pablo678 17:59, 08 cze 2017

Prawdziwie Bajkowy ogród Zestawienie kolorów zapiera dech w piersiach Stare oczko wodne było słabym ogniwem ale to nowe jest świetne.Pozdrawiam
sylwia_slomc... 13:33, 12 cze 2017

Witam. Byłam w wizytówce Cudnie Macie
Milka 15:08, 12 cze 2017

Oj Kajtek biedny
Cieszę się, że wątek na nowo aktywny Jaka niespodzianka, TV było i nowe oczko jest
Las już wygląda niesamowicie, kawał pracy, pamietam początki, co trzeba było zrobic.
Moc buziaków dla obojga
barbara_kraj... 21:37, 12 cze 2017

Weroniko, cieszę się razem z Wami, że róze odrastają, a nowe oczko 'spadło z nieba'. I mimo strat barwnie jak dotychczas.
Pozdrawiam Was Oboje.